Hypnose og depression

Depression er en tilstand med både fysiske og psykiske symptomer, og er desværre en meget udbredt diagnose, der årligt stilles for ca. 150.000 danskere. 


Som trænet og erfaren hypnoterapeut kan jeg hjælpe dig ind i en behagelig tilstand, hvor du på et meget dybt plan har mulighed for at arbejde med årsagerne til depressionen, så du kan komme tilbage til at have mere positive tanker, følelser og adfærd.

Under hypnose kan du - bevidst og ubevidst - bearbejde og afklare de undertrykte negative indtryk, overbevisninger og følelser der ligger til grund for depressionen  

Hypnoseterapien kan styrke dig både psykisk og fysisk, så du kan opleve mere energi og livslyst, samt hjælpe ved at opbygge et mere positivt fremtidsbillede. 


Hvorvidt depressionen er så alvorlig at der er behov for medicinsk behandling er en sag mellem dig og din læge. Men uanset om du er i medicinsk behandling eller ej, kan hypnose hjælpe dig på din vej tilbage til at være dig selv - med lyst, mod og energi. 

Du skal regne med mindst 5 behandlinger for at få det fulde udbytte af behandlingen i forbindelse med en depression

Kontakt din lokale hypnose terapeut i Odense hos Fyns Hypnose Klinik, for mere info om hypnose som terapi i forbindelse med depression.