E bog

 

Få en GRATIS E-bog om  selvhypnose!

Tilmeld dig Nyhedsbrevet ved at sende en mail med dit navn og e-mailadresse til henrik@fyn-hypnose.dk eller via kontaktformularen.

 

Læs mere om E-bogen herunder 

Lær at programmere din underbevidsthed så den hjælper dig bedst muligt. 

Din hjerne er en helt fantastisk supercomputer! Den kører hele tiden en lang række programmer, der som udgangspunkt har til hensigt at hjælpe dig med at komme trygt, sikkert og lettest muligt gennem hverdagen. 

Et ekselmpel på et program er dit cykle program. Når du cykler tænker du ikke over hvordan du gør - du kører bare - gør du ikke? Det er fordi du downloadede et cykelprogram dengang i din barndom da du lærte at køre på cykel. Du har sikkert også et læseprogram, skriveprogram, regneprogram og måske et bil-program. 

Har du ønsker og mål som du har svært ved at opfylde og nå?

Måske vil du gerne være slankere? Eller måske vil du gerne være mere rolig når du fremlægger foran andre? Ligegyldigt hvilket mål og ønske du har for dig selv, så er sandsynligheden for at opfylde det, bestemt af hvilke programmer der dominerer i din underbevidsthed. Så hvis du har svært ved at nå dine mål kan du med fordel omprogrammere de programmer i din underbevidsthed der forhindrer dig i at nå dine mål, og/eller skabe et nyt program der hjælper dig på en ny og bedre måde. 

Med Fyns Hypnose Kliniks E-bog om selvhypnose får du den nødvendige viden og vejledning til at omprogrammere din underbevidsthed!