Flyskræk og hypnose på fyn

Med hypnose kan du reducere eller helt slippe din angst for at flyve.
Benyt dig af muligheden for at slippe fri af flyskræk med hypnose. 

Hvis du ønsker at din næste flyvetur skal være anderledes, så du med med større ro og tryghed kan stige ombord, og nyde turen, så er hypnose og hypnoseterapi en meget effektiv behandling i forhold til flyskræk. 

Det typiske antal hypnose behandlinger for flyskræk er 3 behandlinger.

 

Det er altid en god idé, at bestille tid til hypnose i god tid inden man skal flyve. Så har du mulighed for flere sessioner. Der er tale om varige forandringer, og derfor er effekten lige så god selvom du modtager hypnosebehandlingen i god tid.

 
Gør som Karin : Slip fri af din flyskræk (og andre fobier som højdeskræk og klaustrofobi der ofte er en del af flyskrækken):
 


Hej Henrik

En tilbagemelding vedr min flyskræk.
Det er helt vildt hvad du har gjort :-)
Jeg er da ikke bange for flyvemaskiner, og skal bare finde tiden (og pengene) til at komme afsted.
Jeg tager dagligt elevatoren og går ud til kanten på 3. sal, for at se hvor langt der er ned.
Der er langt, men det er helt OK.
Jeg har været i lufthavnen for at konfrontere mig selv med alle de rejsende, men jeg kunne lukke af for dem, og koncentrere mig om mig selv. Jeg tog en glaselevator til anden sal, og kiggede på fly der kom og fløj. Den mest dominerende følelse var spænding til jeg selv skal afsted.
Og jeg var ret stolt af mig selv, da jeg kørte derfra igen.Venlig hilsen

Karin Nørrelund Olsen


Ring til din lokale Hypnose Klinik på Fyn og og få mere info om hvordan du kan slippe fri af din flyskræk med hypnose.