Foredrag

Book et levende og sjovt foredrag om og med hypnose! Foredraget varer ca. 2 x 45 min

 

Hypnose  - En tryg og sikker vej til forandring og personlig udvikling!

 

Har du også oplevet, at du har et ønske om forandring eller udvikling – men at det er svært at gennemføre det i praksis? Det kan være en vane, et adfærdsmønster – eller måske din måde at tænke om bestemte ting, som du gerne vil give slip på.

Måske ønsker du at blive slankere, stoppe med at ryge eller give slip på din angst for at køre bil. Men lige meget hvor meget du har prøvet, hvor tit du har besluttet dig for det, og hvor meget du har tænkt over, hvorfor det ikke lykkedes – så bliver det ved forsøget?

Hvad er det der gør, at du og mange andre mennesker oplever, at det logiske sind med alle dets analyser og logiske tanker har så svært ved, at hjælpe dig med at nå dine mål?

 

Det er fordi, det er din underbevidsthed der styrer!

 

Hør hvorfor underbevidstheden styrer din dagligdag, hvor meget den styrer, hvordan den gør det OG hvordan du tager kontrollen tilbage, i dette levende og spændende foredrag om hypnose og det underbevidste sind.

Henrik Jørgensen vil forklare, hvordan det underbevidste sind arbejder, og hvordan hypnose skaber adgang til underbevidstheden, så du kan forløse både følelsesmæssige og fysiske blokeringer og ubalancer, ændre selv indgroede vaner og overbevisninger, og se verden og dig selv på en helt ny måde.

 

Desuden laver vi en demonstration, som du som tilhører har mulighed for at være en del af, så du med egen krop og sind kan opleve hypnose.


Foredraget kan tilpasses efter jeres ønsker og behov, og kan f.eks. være rettet mod skoleklassen, virksomhedens medarbejdere eller foreningens medlemmer. 

 

Pris:

kr. 2.500,- plus kørsels efter statens takster 

 

Kontakt Henrik på tlf. 5191 2867 eller mail henrik@fyn-hypnose.dk for mere info og booking.