Gratis Hypnose Kursus

Tilmeld dig Nyhedsbrevet ved at sende en mail med dit navn og e-mailadresse til henrik@fyn-hypnose.dk eller via kontaktformularen.

 

- så sender vi dig et link der giver dig gratis adgang til vores Online Hypnose Intro Kursus. Nederst på denne side kan du se en video der fortæller dig mere om indholdet i kurset. 

 

Måske har du undret dig over hvad hypnose egentlig er, og om det nu også kan være rigtigt når du på film og TV ser mennesker der er i hypnose og er “helt væk”, og som tilsyneladende overlader al kontrol til en hypnotisør.

Måske har du allerede set eller oplevet på egen krop, hvilke fantastiske positive forandringer der kan skabes med hypnose som moderne terapiform, og er blevet nysgerrig på at lære mere om hypnose ?

I vores Hypnose Intro Kursus lærer du gennem et Online Video forløb med tilhørende mini-manual (PDF) alt om hvad hypnose er og hvad hypnose kan. Du lærer også om hvordan underbevidstheden arbejder, og om forskellen på moderne terapi med hypnose og den klassiske, mere gammeldags form for hypnose. Du bliver også introduceret til  hvilke grundlæggende regler sindet opererer efter.

Da vi gerne vil udbrede kendskabet til hypnose – og især vores tilgang til hypnose – så meget som muligt, er det eneste du skal gøre for at få adgang til kurset at sende os en mail.

Prisen er 0,- kr.

Det eneste vi skal have fra dig er din e-mail adresse, så sender vi dig info om hvordan du får adgang til kurset.

Når du tilmelder dig Hypnose Intro Kurset bliver du samtidig tilmeldt vores Nyhedsbrev.

Indhold, Hypnose Intro Kursus:

  • Hvad er hypnose & hypnose terapi
  • Hvad er det hypnose kan og hvordan virker det
  • Hypnose i dagligdagen
  • Underbevidstheden vs det bevidste sind
  • Myter & Facts om hypnose
  • Sindets 3 vigtigste love

Dato: Når det passer dig (Online Kursus)

 

Her kan du se en intro video med information om kursets indhold: