Hypnose i Odense mod fobier og angst

Med hypnose hos din lokale Hypnose Klinik på Fyn kan du effektivt slippe fri af fobier og angst. 

Med hypnose kan du fjerne eller reducere en fobi eller en angst og være mere rolig og afslappet, uanset hvilken situation du kommer i.

En fobi er en irrationel angst. Der er mange forskellige former for fobisk angst, f.eks. i forhold til visse dyr som edderkopper, hunde eller heste. Angst for broer, nåle og tandlæger andre almindelige fobier. En af de mest kendte fobier er nok klaustrofobi, som er angsten for små eller lukkede rum. Højdeskræk, vandskræk og det at være bange for mørke er også kendte og almindelige fobier.

I alle tilfælde er hypnose et effektivt redskab til at hjælpe. Hvis du er i tvivl om hvordan hypnose kan hjælpe på din fobi eller anden form for angst, så er du naturligvis velkommen til at kontakte Fyns Hypnose Klinik.

Typisk vil du efter 3 hypnosebehandlinger kunne være så rolig og afslappet som du har brug for at være.

Kontakt Fyns Hypnose Klinik for hypnose i Odense mod angst og fobier - det har andre gjort med stor succes - f.eks. Julie:


"Hej Henrik

Jeg var inde ved dig for nogle måneder siden for at blive hypnotiseret for min frygt for bier. Jeg må ærligt indrømme at både jeg selv og min familie er imponeret over hvad det har gjort for mig. Jeg er stort set ikke bange mere. De gange hvor jeg oplever at jeg bliver lidt bange får jeg af vide af min familie at det er helt normalt. Jeg løber ikke længere panik slagen rundt og jeg kan nu sidde og grille uden for :) jeg kan hænge vasketøj op ude i min have uden at være bange for om duften fra vasketøjet tiltrækker bierne. jeg har prøvet at lukke en bi ud af vinduet for min far og jeg har enda prøvet at en brombasse har fløjet rundt om benene på mig uden at jeg løb. Mit liv er så meget lettere nu og jeg føler en frihed jeg slet ikke kan huske at jeg havde engang. Det er så fantastisk og kan slet ikke takke dig nok for din store hjælp.

Tusind tusind tak for hjælpen:D

Med Venlig Hilsen

Julie Nielsen"