Selvværd kan styrkes med hypnose

Du kan forbedre dit selvværd og din selvtillid med hypnose

Det at styrke selvværdet er en livslang proces. For man kan ikke få et for højt selvværd. Det at føle sig god nok er en helt i gennem positiv og dejlig følelse - og du kan opnå det gennem hypnose.

Det er min erfaring at du med hypnosebehandlinger kan styrke dit selvværd så meget, som du oplever at du har brug for.  Selvfølgelig er det meget individuelt hvor mange behandlinger det kræver. Nogle kan nøjes med 5 mens andre har brug for 10 behandlinger. Det afhænger bl.a. af meget af hvor dyb en grad af lavt selvværd du starter ud med, og hvor mange områder af dit liv det påvirker.

Jeg anbefaler et forløb med mindst 5 behandlinger for at få det fulde udbytte af forløbet. 

Gør som Line - kontakt Fyns Hypnose Klinik for at forbedre dit selvværd med hypnose

"Hej Henrik
Lige en lille kommentar fra mig om hypnosen. Jeg kom for at arbejde med mit selvværd, som jeg synes var for lavt. Jeg håbede, at jeg gennem brug af hypnose kunne komme tilbage til tidligere følelsesmæssige konflikter i min underbevidsthed, konflikter som i mit nuværende liv kom til udtryk som begrænsning af mig. Jeg kan virkelig mærke en forandring på den måde, at jeg står mere ved mig selv og stoler mere på min egen fornemmelse. Udover "resultatet" så var hypnoserne nogle fantastiske rejser i det indre univers, hvor der ikke er begrænsninger men en stor velvilje til samarbejde, nærhed og omsorg. Samtidig var det for mig også en rejse i et rigt univers af lys, farver og muligheder. Tak for det :-). Hilsen Line"