Hypnose Uddannelse

Tag en professionel hypnose uddannelse på Hypnose Terapeut Skolen        

På Hypnoseterapeutskolen kan du vælge mellem hypnose uddannelser på alle niveauer. Om du er nysgerrrig på hypnose og vælger vores gratis Online Intro Kursus eller du vælger at gå hele vejen med vores 2 årige Master uddannelse er op til til dig. 
Du kan også at tage vores 4 dages grunduddannelse, hvor du lærer hypnose i teori og praksis - og også simple men effektive metoder til at hjælpe andre til et større psykisk og fysisk velvære. Grunduddannelsen er for dig der vil bruge hypnose til hobby brug f.eks. ift at hjælpe familie og venner, men også for dig der allerede har en teraputisk praksis men mangler redskaber til at arbejde med dine klienter på et dybere plan. Alle teraputiske metoder bliver mere effektive når de bruges i den hypnotiske, fokuserede og mere modtagelige tilstand. Desuden lærer du på Grunduddannelsen at bruge hypnose som effektivt selvbehandlingsværktøj igennem Nøglen til Forandring - vores Online kursus i selvhypnose.
Grunduddannelsen fungerer samtidig som Modul1 på vores 1 årige Hypnose Terapeut Uddannelse som er for dig der ønsker at arbejde professionelt som terapeut med hypnose.  Terapeut uddannelsen er meget mere end et kursus hvor du lærer at bringe andre i hypnose. Når du har gennemgået alle 5 moduler med 18 dages undervisning og de i alt 340 timers samlet uddannelse - har du en meget stærk og komplet uddannelse i hypnose og hypnose terapi.
Det betyder at du som professionel hypnoseterapeut er klar til at starte egen klinik, enten fuld tid eller på deltid. Denne Hypnose uddannelse giver dig et optimalt afsæt til hjælpe klienten med at heale, transformere og give slip på selv dybtliggende blokeringer og ubalancer. 
Undervejs i Hypnose Terapeut uddannelsen, har du også selv mulighed for at gennemgå en dybtgående selvudvikling, og opnå en dyb selvindsigt og - forståelse - bla. igennem supervision og egenterapi. Terapeut Uddannelsen afholdes 2 gange årligt - på Fyn ved Faaborg og i Jylland ved Skanderborg. Overnatning og fuld forplejning er inkluderet i prisen. Det betyder, at det eneste du skal koncentrere dig om er din læringsproces - også hvis du kommer fra andre dele af landet som f.eks. Sjælland.
Efter gennemført Terapeut Uddannelse kan du vælge at fordybe dig og gøre din viden og evner endnu bredere ved at fortsætte på Master Uddannelsen. 

Se mere - herunder datoer for de næste hold - Tag et stort skridt fremad i dit liv med en hypnose uddannelse på Hypnose Terapeut Skolen - læs mere på  www.hypnoseterapeutskolen.dk