Klientudtalelser

Hej Henrik.

Jeg ville bare lige sige at det gik godt til eksamen. Jeg fik 12 og var super afslappet 😊 Det var en god oplevelse. Tak for hjælpen. 

Mvh. Patricia

 

----------------------------------------------------------------------------------------

Hej Henrik

Mit kløende udslæt er fuldstændig væk, så jeg føler mig som et nyt menneske. Tak for hjælpen, og god sommer.

Mvh. Lisbeth

 

----------------------------------------------------------------------------------------

 

Jeg henvendte mig med store personlige problemer, jeg fik stor hjælp, og jeg er meget taknemmelig.

Ori Maestro

 

----------------------------------------------------------------------------------------

Hej Henrik

 

Jeg kom lige i tanke om, at jeg havde lovet at give en tilbagemelding efter min behandling.

Vores sidste ferietur gik rigtig fint. Vi har kørt en hel del på motorvej og i bjerge.

 

Jeg kan stadig blive lidt bange en gang imellem, men den paniske angst er væk !

Mange tak for hjælpen !

 

Venlig hilsen

Maj-Britt

----------------------------------------------------------------------------------------


Hej Henrik.

Jeg søgte din hjælp for nogle måneder siden, da jeg havde en udfordring med at blive gravid.
Jeg lovede dig at give en tilbagemelding om det derefter lykkedes og det må jeg sige at det gjorde. Jeg er i dag 9 uger henne i min graviditet og har været så heldig en se det lille vidunder hele to gange allerede. Det er indtil videre en sund og rask lille stump. 

Jeg har været stresset og frustreret igennem mange år da vores store drøm bare ikke ville lykkedes for os. Jeg er sikker på at det har hjulpet mig at blive hypnotiseret og derved givet mig håb, ro og tilliden tilbage til min krop og det takker jeg dig mange gange for. Jeg håber at andre kvinder i min situation må få øjnene op for dette vigtige værktøj som hypnosen er og dermed må få deres drømme opfyldt også.

Tusind tak for din hjælp, kærlig hilsen Bitten
 

------------------------------------------------------------------------------------------

Hej Henrik

Min eksamen gik rigtig fint!
Mit niveau af ro lå på 7,5-8 og jeg fik et 10 tal i karakter.
Så jeg kan slet ikke få armene ned!
Tak for din hjælp - det har givet mig rigtig meget!

Mange hilsner Patricia 


------------------------------------------------------------------------------------------
Hej Henrik,
Jeg fik jo hjælp til at overkomme min eksamensangst og havde en mundtlig eksamen umiddelbart efter min 2. session hos dig. Det gik rigtig godt til min eksamen. Jeg brugte mange af de teknikker som du havde lært mig. Hver gang jeg blev lidt nervøs under forberedelsen herhjemme, så lukkede jeg øjnene og trak vejret ind gennem næsen og ud gennem munden, imens jeg talte ned. Det virkede rigtig godt. Jeg kunne, for første gang i mit liv, sove ordenligt om natten inden min eksamen og jeg var kun lidt nervøs på vej ud til UNI. Jeg endte næsten med at blive nervøs over at jeg var så afslappet. Det var simpelthen den bedste eksamens oplevelse som jeg har haft i meget lang tid.
Jeg har efterfølgende brugt samme teknik til at slappe af i andre situationer. Fx bryder jeg mig heller ikke om at flyve og var for nyligt i London. Ved take off og landing brugte jeg samme teknik og det hjalp rigtig meget.
Tak for din hjælp. Det har været en rigtig god oplevelse. Det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg kommer på besøg hos dig.
Venlig hilsen og mange tak,
Felix


............................................................................................................................................................
"Hej Henrik,


Jeg lovede dig jo at give en tilbagemelding på, hvordan det går efter forløbet hos dig - og det fortjener du i den grad også. Jeg tror ikke, du er klar over, hvor meget du har hjulpet mig… Jeg har fortsat med øvelserne i tiden efter den sidste gang hos dig, og hvor vildt det end lyder, er jeg nået helt op på en 9'er på skalaen! :)

Spændingerne er nærmest forsvundet, og jeg slapper generelt meget mere af. Efter forløb hos flere forskellige "professionelle" inden for faget, så er din hjælp helt uden sammenligning uvurderlig.

Jeg har svært ved med ord at beskrive, hvor fantastisk og befriende det er. Jeg tøver ikke med at vende tilbage, hvis jeg møder et nyt problem, jeg ikke selv kan løse. Af hjertet tusind, tusind tak!


Mkh. Ann"

............................................................................................................................................................
"Hej Henrik
De ekstra kilo forsvinder stille og roligt, og det er jeg rigtig godt tilfreds med.
Du skal vide at jeg har været meget glad for de gange, jeg har været hos dig.
Hver gang har været grænseoverskridende, men bagefter er det helt fantastisk. Jeg tænker jo også, at det er flere ting/følelser,  der er under behandling, såsom selvværd og her sidste gang "sorg-arbejde"......
Jeg er glad og på vej, det rigtige sted hen. Det er dejligt at vide at man kan få hjælp, når man har brug for det.  Tak for det.


Med venlig hilsen
Annette"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Hej Henrik
Jeg lovede at skrive hvordan det gik med min eksamen. Det gik ud over alt forventning. Jeg fik 7 og er utroligt glad for det. Jeg var nervøs men ikke så meget at det gik ind og tog over. Det at blive overbevist om at det er mig der bestemmer har været altafgørende. Jeg kunne endda bruge den sidste aften op til eksamen konstruktivt uden at få det dårligt.


Mange tak for hjælpen-


Hilsen Mia Hartmann

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Hej Henrik
Vægttabet går stille og roligt. 
Jeg har været glad for at gå hos dig og synes du har åbnet op for mange ting, som der har været brug for og som har hjulpet mig godt på vej.
 
Tak for det:-) 
Venlig Hilsen
Lotte"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Kære Henrik!
 
Jeg har været hos dig 3 gange i efteråret 2012, hvor du har hjulpet mig bl.a med flyskræk.
 
Siden mit sidste besøg hos dig, har jeg været spændt på, hvordan jeg ville have det næste gang jeg skulle ud og flyve.
Torsdag den 17. januar fik jeg bestilt en fly-billet fra -Billund til Kastrup. Min mand kørte mig til Billund og jeg skulle selv klare turen i fly. Jeg var meget spændt, og mærkede at min krop var spændt. I Billund lufthavn tjekkede jeg ind ca. 1 1/2 time før jeg skulle flyve. Var meget klar og egentlig afslappet og kunne drikke en kop te og høre "indre ro" på min telefon.
Ingen angst da jeg skulle gå ind i flyet og finde min plads. Jeg kunne kigge ud og ned og tog nogle billeder med min telefon. Kunne også tage imod en kop te.
 
Oplevelsen var meget mærkelig og føltes som om jeg stod og kiggede på mig selv og hele situationen.
 
Glad og stolt kunne jeg tage toget hjem til Fyn. Føler virkelig at jeg har præsteret noget STORT!!
 
Tak for hjælpen du gav mig. Jeg ønsker dig alt det bedste.
 
Kærligst, Helle"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Hej Henrik

Jeg lovede dig en tilbagemelding på min kirkekoncert i går. Det gik rigtig fint... Jeg var nervøs, ja faktisk hele dagen, og tænkte "når koncerten er overstået, så gør jeg det aldrig mere". Men det gik jo rigtig godt til koncerten, og jeg kunne styre mine mine tanker, så det ikke blev til panik og jeg havde overblik....så måske gør jeg det igen :-) For øvrigt var en af de andre musikere mere nervøs end jeg - så der kommer lige en anbefaling fra mig til at prøve din hypnose...

Du har uden tvivl hjulpet mig rigtig meget, og vil gerne gøre brug af din hypnose en anden gang igen. Det er i det hele taget rart, at være hos dig :-)

Jeg vil ønske dig en rigtig Glædelig Jul

Mange hilsener
 
Helle Pedersen"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Hej Henrik


En tilbagemelding vedr min flyskræk.
Det er helt vildt hvad du har gjort :-)
Jeg er da ikke bange for flyvemaskiner, og skal bare finde tiden (og pengene) til at komme afsted.
Jeg tager dagligt elevatoren og går ud til kanten på 3. sal, for at se hvor langt der er ned.
Der er langt, men det er helt OK.
Jeg har været i lufthavnen for at konfrontere mig selv med alle de rejsende, men jeg kunne lukke af for dem,
og koncentrere mig om mig selv. Jeg tog en glaselevator til anden sal, og kiggede på fly der kom og fløj.
Den mest dominerende følelse var spænding til jeg selv skal afsted.
Og jeg var ret stolt af mig selv, da jeg kørte derfra igen.


Venlig hilsen

Karin Nørrelund Olsen"


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Hej Henrik
 
Jeg lovede en tilbagemelding på mit besøg d. 6/9.
 
Mit besøg var grænseoverskridende, tankevækkende og fantastisk.
Fantastisk at man kan blive "omprogrammeret" og jeg har sendt mange taknemmelige tanker. Min hverdag er blevet væsentlig forbedret og tæt på 10-tallet. Det er jeg rigtig glad og taknemmelig for.
 
Rigtig mange tak for din hjælp.
 
Hilsen og god dag.
Annette"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Hej Henrik

Jeg var inde ved dig for nogle måneder siden for at blive hypnotiseret for min frygt for bier. Jeg må ærligt indrømme at både jeg selv og min familie er imponeret over hvad det har gjort for mig. Jeg er stort set ikke bange mere. De gange hvor jeg oplever at jeg bliver lidt bange får jeg af vide af min familie at det er helt normalt. Jeg løber ikke længere panik slagen rundt og jeg kan nu sidde og grille uden for :) jeg kan hænge vasketøj op ude i min have uden at være bange for om duften fra vasketøjet tiltrækker bierne. jeg har prøvet at lukke en bi ud af vinduet for min far og jeg har enda prøvet at en brombasse har fløjet rundt om benene på mig uden at jeg løb. Mit liv er så meget lettere nu og jeg føler en frihed jeg slet ikke kan huske at jeg havde engang. Det er så fantastisk og kan slet ikke takke dig nok for din store hjælp.

Tusind tusind tak for hjælpen:D

Med Venlig Hilsen

Julie Nielsen"

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Hej Henrik. Nu er der gået en uge og det går rigtig godt. Det er som om, jeg aldrig har røget og der er ingen ting, der gør at jeg skal ryge. Det er lidt underligt, og jeg tænker også, hvornår kommer trangen? Det gør den bare ikke og det er SÅ dejligt. Jeg er mægtig glad for, at jeg tog mig sammen og kørte over til dig.Tusinde tak.

Venlig hilsen
Heidi Bro Andersen"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 
"Hej Henrik!
 Nu har jeg været til tandlæge 2 gange, og de er begge gået fint!
Der har ikke været noget bøvl med kvælnings og/eller brækfornemmelser!
Mange tak fordi at du hjalp mig af med tandlægeskrækken!
 
 Hilsen Jeppe"
-------------------
 
"Hej Henrik.
 
Lidt info om hvordan rygestoppet skrider fremad for mig - jeg har ingen trang overhovedet til at snuppe en smøg, fristes ik af de andres smøger og går stadigvæk med i gården for at få lidt frisk luft og det rører mig ikk at de andre ryger.
Hjemme går det også fint og jeg kan godt abstrahere og finde på noget andet - hvis tankerne kredser omkring røg - men syns alt i alt at det går ganske godt. Tak for det, jeg tror på at jeg nu kan forblive ex-ryger
 
vh Pia
"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"31-12-2011.
Hej Henrik og godt nytår.
Vi kan glædeligt fortælle dig, at vi begge nu er røgfri siden vi fik hypnose hos dig d. 13-9-2011.
Tiden som røgfri er gået fin. Trods en fyring efter 14 år i samme firma ca. 14 dage efter vi stoppede for den ene af os, ferie sydpå med god mad og vin og diverse fester og julefrokoster, så har vi ikke fået trang til at begynde at ryge igen.Selvfølgelig har hypnosen ikke gjort det alene. Dit råd om forberedning med kun at ryge udendørs i en periode inden din behandling sammen med din behandling og vores vilje har været et godt værktøj. Faktisk er vi lidt flove over, hvor meget vi har været med til at skabe dårlig luft og lugt gener, dengang da vi røg.
Vi anbefaler gerne din rygestop behandling til rygere der oprigtigt ønsker at stoppe.
Godt nytår..........og flere røgfri mennesker i 2012
Venlig hilsen Jan og Susan"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Hej Henrik
Lige en lille kommentar fra mig om hypnosen. Jeg kom for at arbejde med mit selvværd, som jeg synes var for lavt. Jeg håbede, at jeg gennem brug af hypnose kunne komme tilbage til tidligere følelsesmæssige konflikter i min underbevidsthed, konflikter som i mit nuværende liv kom til udtryk som begrænsning af mig. Jeg var i hypnose 3 gange og kan virkelig mærke en forandring på den måde, at jeg står mere ved mig selv og stoler mere på min egen fornemmelse. Udover "resultatet" så var hypnoserne nogle fantastiske rejser i det indre univers, hvor der ikke er begrænsninger men en stor velvilje til samarbejde, nærhed og omsorg. Samtidig var det for mig også en rejse i et rigt univers af lys, farver og muligheder. Tak for det :-). Hilsen Line"
"Hej Henrik
Jeg ville bare lige fortælle dig at,
jeg har haft terminsprøver i denne her uge.
Jeg har overhovedet ikke været nervøs, og jeg har netop i dag haft matematikprøven, jeg tror selv det gik okay godt.
 
Hilsen Camilla"
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
"Hej Henrik
Det var en vild frisættelse der fandt sted for mig under sidste hypnose session. Jeg har simpelthen accepteret at jeg er et menneske, der kan fejle og alligevel være god nok! Skyld og dårlig samvittighed er simpelthen blevet til fremmedlegemer, som afvises af mit energisystem, da der ikke længere er nogle passende receptorer!!
Af hjertet tak!
Kh. Jeanette"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Heej Henrik.
Jeg lovede jo lige at skrive hvordan det gik igår til den mundtlige Dansk eksamen - og det gik ualmindeligt godt - jeg havde ingen ubehagelig nervøsitet eller angst
Så hypnosen har ihvertfald hjulpet :)
Venlig hilsen Michelle"
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
"Hej Henrik
Dejligt at der findes sådan nogle som dig, som virkelig kan gøre en forskel :)
Healingen foregik i en meget hyggelig og behagelig atmosfære, og jeg har fået det meget bedre både helbredsmæssigt og personligt. En god og positiv følelse fyldte min krop bagefter. Bestemt ikke sidste gang, at jeg vil benytte mig af dine evner.
Fik gode råd og ny energi og "mere lys i mit liv". Tak
Kærlig hilsen Jette Dehn Andersen"
"Hej Alle
Det er altid godt at gøre noget for sig selv og hvis du ikke har prøvet healing før skulle du unde dig selv den oplevelse
Det er skønt at få lov til at være i det dejlige univers hvor man bliver fyldt med gode energier og ikke mindst
bliver hjulpet af med de dårlige ! jeg føler mig helt tryg undervejs og har det altid rigtig godt bagefter .
Jeg har fået healing hos Henrik 3 gange og vil anbefale ham på det varmeste
Har også prøvet at få vejledning gennem tarot oplæg det skal jeg helt sikkert prøve igen - meget spændende !
tusind tak for rigtig god "behandling"
knus birte rossen"
"Da jeg har to kroniske sygdomme, hvor jeg ikke synes der har været meget hjælp at hente indenfor sygehusvæsnet, har det været vigtigt for mig, at finde en alternativ behandlingsform, der kunne hjælpe mig. Healing har for mig gjort, at mine sygdomme er i bedring, (hvilket sygehuset ikke kunne hjælpe mig med). Jeg får mere energi, overskud og er mindre træt. Hele min krop og system føles meget mere i balance, og jeg føler mig ikke hele tiden syg, som jeg tidligere gjorde. Efter jeg har fået healing går tingene ikke længere ned af bakke, men stille og roligt op ad igen
Tenna Bie Lassen"
 
"Hej Henrik, Vi har alle sammen ansvaret for vores eget liv, men når vi mister kontrollen, kan vi have brug for hjælp. Din chakrahealing har været en fantastisk oplevelse og hjælp for mig. Min healing var en rejse rundt i mig selv, hvor jeg mødte mennesker og dyr, så fantastiske naturfænomener, og hvor alt eksploderede i et væld af farver og blomster. Udover de fantastiske indre billeder, så var healingen med til at give mig besked om, hvor jeg skulle arbejde med mig selv, og den fjernede en fysisk tyngde fra min krop, som jeg først var klar over, at jeg bar rundt på, da den var fjernet. Din fantastiske indsigt og dine utrolige evner gjorde, at jeg følte sig helt rolig og tryg under healingen, og her bagefter føler jeg den skønneste ro og lethed. Tusind tak for hjælpen!
De bedste hilsner Lone Marie Nielsen"