Online Kursus, selvhypnose

Velkommen til Nøglen til FORANDRING – Online Selvhypnose Kursus! 

Med dette Online kursus kan du let og effektivt omprogrammere din underbevidsthed så den arbejder positivt på at hjælpe dig med at nå dine mål. (Nederst på siden kan du se en video med information om kursets indhold)

3 simple trin

Nøglen til FORANDRING indeholder en række video lektioner, hvor du gennem 3 SIMPLE TRIN lærer at programmere din underbevidsthed positivt, så du kan opleve forandringer i din måde at håndtere og opleve din hverdag på. Desuden får du den grundlæggende viden om hvad hypnose er og hvordan din underbevidsthed arbejder.

 

Du får også en e-arbejdsbog der beskriver alle de vigtige pointer omkring hypnose og selvhypnose i teori og praksis. I arbejdsbogen guides du også gennem at sætte et specifikt mål for det nye program der skal indkodes i underbevidstheden og at finde det rigtige mantra der bliver brændstoffet for det nye program.

 

Udover undervisningen i hvordan du kan programmere din underbevidsthed positivt til at arbejde for dig – så får du adgang til en mp3 lydfil hvor jeg guider dig gennem de 3 simple trin, så du let og ubesværet kan komme i gang med at skabe nye, positive programmer i din underbevidsthed, så du kan nå dine mål i dit liv og opleve den forandring du ønsker.

 

 

Det får du:

 

  • 7 video undervisningslektioner
  • Guidet mp3 selvhypnose som du kan dowloade – f.eks. til din telefon. Den guider dig effktivt gennem de 3 trin mod forandring
  • 1 e-arbejdsbog (PDF) med alle pointer og information fra undervisningen, og mulighed for at nedskrive dine konkrete mål og dit mantra
  • Fuld fortrydelsesret med pengene retur i 14 dage efter køb.

Normalpris: kr. 995,-

I en begrænset periode kan du få 50 % introduktions rabat. DIN pris lige nu: kr. 497,-

BONUS:

For at få det optimale udbytte af at skabe nye positive programmer, skal der nogle gange ryddes op på harddisken. Vi har alle gamle programmer med gamle vaner, adfærdsmønstre, negative tanker og overbevisninger. Det vil vi gerne hjælpe dig med at rydde op i, så dine nye programmer får mulighed for at fylde så meget som muligt i din underbevidsthed!

 

Desuden er indre ro og fred, og en generel stærk følelse af tryghed og afslappet velvære det allerbedste miljø for de nye positive programmer som Nøglen til forandring hjælper dig med at skabe. Derfor vil vi også gerne hjælpe dig med at styrke din indre ro, tryghed og afslappethed.

 

Udover undervisningsmaterialet med 7 videoer, arbejdsbog og guidet mp3 der hjælper dig med let og effektivt at skabe det nye program i din underbevidsthed, så du kan ændre dit mindset og din adfærd – vil vi derfor  gerne tilbyde dig en værdifuld BONUS.

 

Du får derfor adgang til 7 mp3 hypnoser, som vil hjælpe dig med at rydde op i de gamle, negative programmer i din underbevidsthed, opdatere eller give slip på dine gamle programmer der står i vejen for den forandring du ønsker i dit liv, og ikke mindst skabe mere indre ro, tryghed og afslappethed i dit sind og i din krop.

Hver mp3 hypnose har en værdi af kr. 99,- men du får dem altså fuldstændig GRATIS,

Du  sparer dermed yderligere kr. 693,- udover at du har sparet 50 % på undervisningsmaterialet!

Følg nedenstående link for at få adgang til Nøglen til Forandring plus 7 BONUS mp3 hypnoser til KUN 497 kr.

Når købet er gennemført vil du automatisk modtage loginoplysninger til Online Kurset på mail

Hvis du efterfølgende tilmelder dig vores Hypnose Grund Uddannelse eller vores HypnoseTerapeut uddannelse modregnes det indbetalte beløb i prisen på uddannelsen.

 

KØB NØGLEN TIL FORANDRING MED 50 % RABAT OG GRATIS BONUS MED 7 MP3 

HYPNOSER  

Her kan du se en intro video med information om kursets indhold