Rygestop med hypnose på Fyn

Vælg hypnose mod rygning i Odense hos Fyns Hypnose Klinik, hvis du vil opleve hvor meget lettere et rygestop kan være  

Med hypnose har du mulighed for at bryde vanen, knække koden og opnå et ægte rygestop, så du ærligt kan sige "JEG ER RØGFRI". Når du er blevet røgfri med hypnose er du en ægte ikke-ryger, så du hver dag nyder livet uden røg.  
Med hypnose til rygestop lader du rygningen ligge i fortiden og slipper rygetrangen, så du kan føle dig fri og afslappet, samt opleve at din kondition og dit helbred bliver bedre og bedre for hver dag. 

Nogle giver let slip på røgen med 1 behandling - men ofte ligger der flere følelsesmæssige problemstillinger bag ved rygestrangen. Derfor anbefaler jeg et forløb med 3 behandlinger. Det giver en meget større sandsynlighed for at vi sammen har fået bearbejdet alle aspekter af din rygning så du kan forblive røgfri resten af dit liv. 


Kontakt Fyns Hypnose Klinik - for et effektivt rygestop med hypnose - Få succes med at være røgfri igen - som f.eks. Heidi og Pia:


"Hej Henrik. Nu er der gået en uge og det går rigtig godt. Det er som om, jeg aldrig har røget og der er ingen ting, der gør at jeg skal ryge. Det er lidt underligt, og jeg tænker også, hvornår kommer trangen? Det gør den bare ikke og det er SÅ dejligt. Jeg er mægtig glad for, at jeg tog mig sammen og kørte over til dig.Tusinde tak.

Venlig hilsen
Heidi Bro Andersen"

 
"Hej Henrik.
Lidt info om hvordan rygestoppet skrider fremad for mig - jeg har ingen trang overhovedet til at snuppe en smøg, fristes ik af de andres smøger og går stadigvæk med i gården for at få lidt frisk luft og det rører mig ikk at de andre ryger.
Hjemme går det også fint og jeg kan godt abstrahere og finde på noget andet - hvis tankerne kredser omkring røg - men syns alt i alt at det går ganske godt. Tak for det, jeg tror på at jeg nu kan forblive ex-ryger
vh Pia
"