Smertelindring

Hypnose kan hjælpe dig med at minimere, fjerne eller ændre oplevelsen af ubehag eller smerte

Med en kombination af metasundheds analyse og hypnose terapi kan afklare og bearbejde de dybereliggende årsager til feks smerter i bevægeapparatet og smertefulde tilstande som f.eks. hovedpine /migræne.  Det betyder at tilstanden kan ændres og smerterne  (og feks hyppigheden af migræne anfald) kan reduceres og ofte endda helt forsvinde. 

 
Med hypnose kan du desuden opnå en tilstand af både lokal bedøvelse (smertefrihed) i et afgrænset område på huden eller i kroppen, og kan endda anvendes til fuld bedøvelse.

Hypnose blev således allerede i 1800 tallet anvendt i forbindelse med operationer. 
Fuld bedøvelse fører til smertefrihed, tab af bevidsthed, beroligelse/søvn og evt. muskelafslapning. Alt dette er muligt med hypnose.

F.eks. kan der etableres afslapning og smertefrihed i dele af kroppen under hypnose, og denne tilstand kan genkaldes/genskabes i situationer, hvor der er behov for det - f.eks. hos tandlægen.  

Ring til Fyns Hypnose Klinik på tlf. 51912867 for mere info om de muligheder hypnose giver for at ændre smertetilstande eller lignende både permanent eller midlertidigt