Misbrugsbehandling med Hypnose virker

Eksempler på misbrug

Alkohol

Hash.

Stærkere Stoffer.

Mad

Sukker

Spil

Porno

Sex

Internet

Gaming

Shopping så noget bliver nævnt.

Mange mennesker har et overforbrug andre har decideret misbrug og når afhængighed træder ind i dit liv så har du udviklet sygdommen afhængig personlighed. Denne sygdom rammer ikke kun dig alene. Din familie, børn, søskende, forældre, arbejdskollegaer så noget bliver nævnt. Konsekvenserne bliver enorm store hvis misbruget får lov til at fortsætte.

Når vi taler om Sygdommen afhængig personlighed er der flere grunde for at den er blevet kategoriseret som sygdom.

Den er Psykisk (mental besættelse)

Den er fysisk (fysisk trang)

Den er progressiv/fremadskridende.

Den er kronisk

Og den ender med døden som følge eller for tidlig død.

Nogle af de adfærdsmønstre der følger med er. Bruge til at slappe af, bruge når du er ked af det, nor du er glad og ønsker at blive endnu mere glad, når du er trist, vred, skuffet, føler dig svigtet, stresset, føler afmagt, bruger det til at være socialt, bruger alene, når du føler dig ensom, forladt osv.

De mennesker der er tæt på dig, vil få mistillid til dig, tilliden forsvinder, de holder op med at kunne stole på dig, du er begyndt at lyve overfor dine nærmeste, bagatellisere problemet, bortforklare og forsvare dig med alle knæb som gøre de mennesker du stå tæt på vil føle sig såret, svigtet, føle skyld og skam følelser, de vil bebrejde dem selv for de ting de gjorde eller ikke gjorde. De vil føle afmagt og være flov. Og meget mere.

Konsekvenserne vil være. Familien vil til sidst trække sig, skilsmisser, børnene trækker sig, tager ikke venner med hjem, har mere lyst til at være hos venner end derhjemme, mistet arbejde, mister kørekort, mister helbrede, hospital indlæggelser, psykiatriske indlægninger, bliver utilregnelig, forsøger at skjule problemet. Og sådan kan vi blive ved.

Det længere du giver din afhængig personlighed at udvikle sig bliver det sværere at vende tilbage til livet.

Inden dit problem udvikler sig til at blive så voldsomt som jeg har beskrevet her for oven, så er det nu du skal få gjort noget ved det.

Vores første vil vi kortlægge og få overblik over dit misbrug, vi vil se hvad misbruget har gjort godt og mindre godt for dig, den måde det har trøstet dig.

Den næste sektion vil vi starte selve hypnosebehandlingen.

Jeg vil foreslog 5 behandlinger og du vil få din helt egen Lydfil til at følge op på det vi har talt om og så vi få implementeret et nyt og bedre program ind i dig. Dflo76øæ med at fjerne dine vaner i forbindelse med misbrugsproblemstillingen.

 3. Næste punkt er at fjerne de følelse, der hører sammen med problemstillingen, ved at gå tilbage til hvor problemet opstod henne. Det betyder, at vi går helt tilbage til årsags stedet, hvor følelsen hører til.

4. Næste punkt: vi forløser selve følelsesoplevelsen der var i den følelse forstyrrethed, som giver dig din udfordring i dag. Problemstillingen hører jo til i fortiden, men vi har som mennesker en evne til at lægge låg på vores problemer, da vi ikke kan bære alle de problemer, vi har oplevet.

Men på et tidspunkt møder vi et uforløst problem igen i vores voksenliv, som så udløser vores gamle glemte problemstilling – og derved oplever vi det nutidige følelses problem, som noget vi nu ikke længere forstår…..