Agust Helgi Helgason

Efter mange års arbejde indenfor håndværk og sejlads og over 20 års arbejde af behandling af dobbelt-diagnose borger og misbrugere samt deres pårørende, hvor jeg har siddet som daglig leder, behandlings koordinater, både inden for den private og den offentlige sektor ønskede jeg at kunne gøre endnu større forskel. I dag arbejde jeg for Redernes Krisecenter i Odense og sideløbende blev jeg uddannet hypnoterapeut fordi jeg klart kunne fornemme fagets og metodens potentiale og effektivitet efter mange års arbejde med dyb terapeutisk terapi, både grupper som en 2 en samtaler.

Sceneshows og hele den mystiske og tryllekunstneriske tilgang til metoden har ikke haft min interesse.

Det varmer mit hjerte og min hjerne, at videnskaben nu også får øjnene op for metodens effektivitet og begynder at påvise dens vægt videnskabeligt.

Stærkt.

Hypnose vil helt sikkert blive en anderkendt metode i det offentlige helbredssystem før eller siden.

Hvordan hypnose og hypnoterapi så egentlig påvirker sind og hjerne til så effektiv en forbedring er en meget interessant og også meget længere snak værd. Den tager vi senere.

Hvis DU vil arbejde effektivt og fokuseret med dit sind og din hjerne for at få det bedre og lade livet blive mere dit, så er du hjertens velkommen her på hypnose sydfyn klinikken.

Meget er muligt, hvis du vil det.

Hele formålet med Hypnose behandling er, at DU får det bedre, og når du få det bedre spreder det sig som ringe i vandet til dem omkring dig.

Dybdegående og effektivt.

Når du har det godt med dig selv, får du mere eller større overskud vil det give dig mere lyst til at sprede kærlighed til din næste såsom børn, partner, arbejde og længere ud i verden

Vidste du godt at psykiske problemer er årsag til 50 procent af alle langtidssygemeldinger
og 48 procent af alle førtidspensioner i Danmark?

Kilde: Sundhedsstyrelsen 2018.

Det er mange🙄

Mange af de klienter jeg behandler ved hjælp af hypnoseterapi har grundlæggende og ofte dybt ind i sjælen selvværdsproblemer😪Dårlig søvn, usunde madvaner, fungerer dårligt i sociale sammenhænge og er evighedstrætte😴 Kede af det😥 utilpasse😫skiftende humør😲 og tankemylder🥴 bare for at nævne nogle af de symptomer der kan være.

Stress, angst, depression er en diagnose som gør ondt 😪 og den kan vare rigtig længe. Så længe, at du til sidst bliver tilbudt førtidspension🙄

Men, der kan gøres noget ved det og det er muligt at behandle😂 Går du rundt og tænker, nu har jeg prøvet alt og intet virker… så fat knoglen🤳 eller skriv til mig✍️

Måske vi to har den rette kemi 💌 og måske du er klar til at gå igang med det arbejde der skal til for at du kan få det bedre🎉 Fortvivl ikke, der er altid en vej. Og jeg vil rigtig gerne gå den sammen med dig. 👣