Angst og fobier

Fjern eller nedjuster din angst eller fobi

Hvis du lider af angst eller fobier, så ved du, hvor hæmmende det kan være for din livskvalitet og frihed. Angst og fobier kan have en negativ indvirkning på mange områder af dit liv, og det kan være svært at tackle alene.

Effektiv hypnosebehandling mod angst og fobier på Fyn

Men der er hjælp at hente hos Fyns Hypnose Klinik. Vi er specialiserede i at hjælpe klienter med at fjerne eller nedjustere deres angst eller fobi ved hjælp af hypnose.

Hypnose er et effektivt redskab til at behandle angst og fobier. Det virker ved at gå direkte til kilden til problemet, nemlig det ubevidste sind. Ved hjælp af hypnose kan vi hjælpe dig med at ændre de negative mønstre i dit sind, som fører til din angst eller fobi.

Vi tilbyder hypnosebehandling mod alle former for fobier, herunder flyskræk, frygt for at dø, frygt for at kaste op, frygt for bakterier og snavs, frygt for hunde, frygt for slanger, højdeskræk, klaustrofobi, nåleskræk, tandlægeskræk, angst for edderkopper, socialfobi, angst for højder, og endda angst for klovne.

Når du kommer til os for behandling, starter vi altid med en indledende samtale, hvor vi får en bedre forståelse af dit problem og dine mål for behandlingen. Herefter tilpasser vi vores behandling til dine individuelle behov.

Individuel behandling af angst

Selvom hypnosebehandling er meget individuelt, anbefaler vi typisk 2-3 hypnosesessioner for at opnå det ønskede resultat. Og hvis du er i tvivl om, hvordan hypnose kan hjælpe dig med din fobi eller angst, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os og få mere information.

Så hvis du er klar til at tage kontrol over din angst eller fobi og genfinde friheden i dit liv, så kontakt os i dag og lad os hjælpe dig på vej.

Angst og fobier i Odense
Angst og fobier på Fyn

Kontakt os i dag for at få hjælp til at forbedre dit liv med hypnose og andre terapier

BESTIL DIN TID

 

Kontakt

Odense klinik

Cikorievej 28 
5220 Odense SØ

Svendborg klinik

Møllegade 11
5700 Svendborg

Anbefalinger fra Facebook

Typiske spørgsmål

Læs her om nogen af vores typiske spørgsmål i forhold til behandlinger.

Kan alle komme i hypnose?

Ja, alle kan hypnotiseres, som boksen er vi i hypnose 10-15 gange i løbet af en dag. Det er dog forskelligt, hvor dyb hypnose man kan komme i. For at komme i hypnose, kræves det at man føler sig tryg ved at få hypnose, som kræver fantasy, fokus, tillid til hypnotisøren og specielt tillid til en selv.

Hvordan virker hypnose?

Der er mange forskellige former for hypnose / hypnoterapi. Jeg anvender forskellige metoder, en af dem er Direct Navigation by Mads Aggerholm. Metoden tager afsæt i at undgå det rationelle og logiske sind, det giver klienten mulighed for at give slip på en helt anden måde, igennem shock. Men det hele handler om at kommunikere med det underbevidste sind som styre 95% af din adfærd tanker, følelser osv.

Hvor mange sessioner har jeg brug for?

99% af mine klienter bemærker en forskel efter kun en session. Det afhænger af problemet, og hvordan du kommer videre efter den første session, alle er forskellige.

Vil jeg have fuld kontrol?

Ja! Hypnose er en tilstand af bevidsthed, du vil være helt i kontrol over dit sind og krop. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, du ikke har lyst til.

Kan jeg tale under hypnose?

Ja, du vil tale til mig under hypnose, da du vil være fuldt ud klar over, hvad jeg siger og helt klar over, hvor du er og lydene omkring dig

Kan jeg køre efter hypnose?

Ja, det er helt sikkert at køre efter hypnose, du vil føle dig opdateret og opmærksom efter din session.

Hvor lang er en session?

Jeg har ikke en tidsbegrænsning på sessioner, men den første session er normalt mellem 90-120 minutter.

Hvor meget opkræver du?

Jeg tilbyder altid en gratis telefonopkaldskonsultation først, da priserne på sessioner kan variere afhængigt af den krævede behandling.

Arbejder du med børn?

Ja, jeg arbejder med børn fra 7 år men alt afhængig af deres udvikling til at lytte og følge instrukser

Fyns Hypnose Klinik

Her bor vi