Vægttab/Overspisning

Hypnose mod uopnåeligt/midlertidigt vægttab

Inden du læser om vægttab, har du højst sandsynlig forsøgt dig med flere slankekure og ved, at det er svært at opretholde din idealvægt med en kur.

Hvorfor kure ikke virker

Det er fordi en kur forudsætter, at du konstant bruger din viljestyrke, og når du stopper eller holder pause, går det galt. Der er altid en ubevidst årsag til overspisning. Faktum er, at du spiser på dine følelser, og derfor virker en almindelig slankekur ikke, og du kan ikke ved egen kraft/hjælp håndtere de spisemønstre, du har haft i så mange år.

Hypnose mod overspisning og vægttab

Med hypnose mod vægttab vil vi hurtigt finde frem til de dybereliggende årsager til at du spiser uhensigtsmæssigt.

Hvordan hypnose kan hjælpe

Igennem hypnosen bliver du motiveret til at finde langtidsholdbare værktøjer til at reducere dine spisevaner, så du på langt sigt vil opleve gode følelser og tanker om dig selv. Du behøver du ikke at vente på, at du vejer det rigtige, idet du kommer til at føle dig hurtigt i kontrol og besidde indre styrke.

Mad og følelser

Mad vil få en anden betydning, som giver dig glæde og velvære. Igennem hypnosen kommer vi til at skille mad og uhensigtsmæssige følelser og vaner fra hinanden, og det kommer til at give dig følelsen af frihed og lethed, når vanen først er ændret.

Effektiv behandling hos Fyns Hypnose og Akupunktur klinik

Igennem Hypnosen vil du få hjælp til at opnå det mål, du ønsker. Det typiske antal sessioner for stress tilstande er ca. 3 – 5

Selvværd og selvtillid behandling på Fyn
Selvværd og selvtillid behandling på Fyn

Kontakt

Odense klinik

Cikorievej 28 
5220 Odense SØ

Svendborg klinik

Møllegade 11
5700 Svendborg

Fyns Hypnose Klinik

Her bor vi