Depression

En depression har mange ansigter og der er mange dybder i Depression

En depression kan have mange ansigter og dybder, og det kan være svært at definere, hvad der præcis er tale om. Nogle oplever en lettere depression, hvor det føles som om, at en grå sky ligger hen over en, man har ikke rigtig lyst til noget, ingen overskud, men man kan stadig passe sit arbejde og sin familie. Andre oplever en mere alvorlig form for depression, hvor man føler sig fanget i et sort hul og føler, at det er umuligt at komme op af det.

Invaliderende følelser

Uanset hvilken form for depression man lider af, så kan det føles yderst invaliderende. Depressionens følelser er voldsomt frustrerende for den, der er ramt, og de pårørende føler sig fuldstændig magtesløse.

Kend symptomerne

Symptomerne på depression kan være mange, men typiske symptomer inkluderer angst, energiløshed, opgivelse, manglende kontakt til følelser, indre uro, ligegyldighed, søvnforstyrrelser, koncentrationsbesvær, appetitforstyrrelser, selvmordstanker, tvangstanker og nedsat sexlyst.

Vælg Fyns Hypnose Klinik mod Depression

Hvis du lider af en depression, er du ofte ikke i tvivl om det. Men heldigvis kan der gøres noget ved det. Hypnose mod depression kan være med til at finde frem til og bearbejde de udløsende faktorer, så dit livsmod og overskud kan vende tilbage. Hypnose kan med andre ord være med til at give dig glæden og det gode liv tilbage.

Hypnose kan hjælpe

Hypnoseforløbet består normalt af et forløb på 3-5 sessioner, hvor man sammen med en erfaren hypnotisør finder frem til de underliggende årsager til depressionen og bearbejder dem på en positiv måde. Med hypnose kan man lære at håndtere de negative tanker og følelser og i stedet fokusere på positive tanker og handlinger, der kan hjælpe med at bryde ud af depressionen.

Få hjælp til Depression på Fyn
Få hjælp til Depression på Fyn

Kontakt os i dag for at få hjælp til at forbedre dit liv med hypnose og andre terapier

BESTIL DIN TID

 

Kontakt

Odense klinik

Cikorievej 28 
5220 Odense SØ

Svendborg klinik

Gerritsgade 8b 1 sal
5700 Svendborg

Anbefalinger fra Facebook

Anbefalinger fra Facebook

Typiske spørgsmål

Læs her om nogen af vores typiske spørgsmål i forhold til behandlinger.

Kan alle komme i hypnose?

Ja, alle kan hypnotiseres, som boksen er vi i hypnose 10-15 gange i løbet af en dag. Det er dog forskelligt, hvor dyb hypnose man kan komme i. For at komme i hypnose, kræves det at man føler sig tryg ved at få hypnose, som kræver fantasy, fokus, tillid til hypnotisøren og specielt tillid til en selv.

Hvordan virker hypnose?

Der er mange forskellige former for hypnose / hypnoterapi. Jeg anvender forskellige metoder, en af dem er Direct Navigation by Mads Aggerholm. Metoden tager afsæt i at undgå det rationelle og logiske sind, det giver klienten mulighed for at give slip på en helt anden måde, igennem shock. Men det hele handler om at kommunikere med det underbevidste sind som styre 95% af din adfærd tanker, følelser osv.

Hvor mange sessioner har jeg brug for?

99% af mine klienter bemærker en forskel efter kun en session. Det afhænger af problemet, og hvordan du kommer videre efter den første session, alle er forskellige.

Vil jeg have fuld kontrol?

Ja! Hypnose er en tilstand af bevidsthed, du vil være helt i kontrol over dit sind og krop. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, du ikke har lyst til.

Kan jeg tale under hypnose?

Ja, du vil tale til mig under hypnose, da du vil være fuldt ud klar over, hvad jeg siger og helt klar over, hvor du er og lydene omkring dig

Kan jeg køre efter hypnose?

Ja, det er helt sikkert at køre efter hypnose, du vil føle dig opdateret og opmærksom efter din session.

Hvor lang er en session?

Jeg har ikke en tidsbegrænsning på sessioner, men den første session er normalt mellem 90-120 minutter.

Hvor meget opkræver du?

Jeg tilbyder altid en gratis telefonopkaldskonsultation først, da priserne på sessioner kan variere afhængigt af den krævede behandling.

Arbejder du med børn?

Ja, jeg arbejder med børn fra 7 år men alt afhængig af deres udvikling til at lytte og følge instrukser

Fyns Hypnose Klinik

Her bor vi