Performance/præstation

Få en bedre præstation med hypnose

Ønsker du at blive bedre til det, du allerede er god til, eller overvinde præstationsangst? Hos Fyns Hypnose og Akupunktur klinik tilbyder vi en hurtig og effektiv metode til at ændre begrænsende overbevisninger og forbedre din præstation i en lang række områder, herunder sport, skydning, lederskab, arbejde, fokus og offentlige taler.

Hypnose ændrer din underbevidsthed

Ved hjælp af hypnose skaber vi en ændring i din underbevidsthed, så du kan opnå den ønskede forbedring i dine præstationsmønstre. Du vil modtage værktøjer, der vil hjælpe dig med at forbedre dine præstationer på lang sigt.

Få succes på få sessioner

Typisk kræver behandling af stress tilstande 2-3 sessioner. Vores erfarne hypnotisør vil arbejde tæt sammen med dig og skræddersy behandlingen til dine specifikke behov.

Find Fyns Hypnose og Akupunktur klinik i Svendborg og Odense

Hvis du vil have en bedre præstation og overvinde din præstationsangst, er Fyns Hypnose og Akupunktur klinik det rigtige valg for dig. Vi har afdelinger i både Svendborg og Odense og vil med glæde hjælpe dig med at opnå de ønskede resultater.

Rygestop Svendborg
Rygestop Odense

Kontakt os i dag for at få hjælp til at forbedre dit liv med hypnose og andre terapier

BESTIL DIN TID

 

Kontakt

Odense klinik

Cikorievej 28 
5220 Odense SØ

Svendborg klinik

Møllegade 11
5700 Svendborg

Anbefalinger fra Facebook

Typiske spørgsmål

Læs her om nogen af vores typiske spørgsmål i forhold til behandlinger.

Kan alle komme i hypnose?

Ja, alle kan hypnotiseres, som boksen er vi i hypnose 10-15 gange i løbet af en dag. Det er dog forskelligt, hvor dyb hypnose man kan komme i. For at komme i hypnose, kræves det at man føler sig tryg ved at få hypnose, som kræver fantasy, fokus, tillid til hypnotisøren og specielt tillid til en selv.

Hvordan virker hypnose?

Der er mange forskellige former for hypnose / hypnoterapi. Jeg anvender forskellige metoder, en af dem er Direct Navigation by Mads Aggerholm. Metoden tager afsæt i at undgå det rationelle og logiske sind, det giver klienten mulighed for at give slip på en helt anden måde, igennem shock. Men det hele handler om at kommunikere med det underbevidste sind som styre 95% af din adfærd tanker, følelser osv.

Hvor mange sessioner har jeg brug for?

99% af mine klienter bemærker en forskel efter kun en session. Det afhænger af problemet, og hvordan du kommer videre efter den første session, alle er forskellige.

Vil jeg have fuld kontrol?

Ja! Hypnose er en tilstand af bevidsthed, du vil være helt i kontrol over dit sind og krop. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, du ikke har lyst til.

Kan jeg tale under hypnose?

Ja, du vil tale til mig under hypnose, da du vil være fuldt ud klar over, hvad jeg siger og helt klar over, hvor du er og lydene omkring dig

Kan jeg køre efter hypnose?

Ja, det er helt sikkert at køre efter hypnose, du vil føle dig opdateret og opmærksom efter din session.

Hvor lang er en session?

Jeg har ikke en tidsbegrænsning på sessioner, men den første session er normalt mellem 90-120 minutter.

Hvor meget opkræver du?

Jeg tilbyder altid en gratis telefonopkaldskonsultation først, da priserne på sessioner kan variere afhængigt af den krævede behandling.

Arbejder du med børn?

Ja, jeg arbejder med børn fra 7 år men alt afhængig af deres udvikling til at lytte og følge instrukser

Fyns Hypnose Klinik

Her bor vi