Afhængighed og misbrug

Afhængighed af:
• alkohol • Hash, amfetamin, kokain • Spil, gambling • Shopping • Sex, • Porno • Internet • Mad • Arbejde • Træning
afhængighed kan meget effektivt behandles med hypnose. Måske føler du at du har behov for at flygte fra dig selv og dine egne følelser, som personen der overforbruget alkohol kommer hjem fra arbejde for at slappe af, drikker du dagligt lidt for meget rødvin. Hvis du oplever at du har svært ved at kontrollere din afhængigheds syndromerne har du givetvis et afhængighedsproblem. Der er en glidende overgang fra det moderate overforbrug til decideret besættelsen hvor trangen til stoffet får magten over fornuften og begynder at dominere tilværelsen.

Andre symptomer kan være:

Problemer med koncentration og hukommelse, irritabilitet og depression hvis du ikke få dit stof/fix
Andre tegn på afhængighed kan være:
At du gør tingen alene grundet skam At du skjuler din afhængighed At du har svært ved at overholde aftaler At du vælger dit stof frem for familie, venner, familiesammenkomster mm.

Derfor skal du vælge Fyns Hypnose og Akupunktur klinik
Det er her hypnoseterapien kommer ind i billedet. Når vi fjerne stoffet så vil der komme frem alle de følelser der blev årsagen for selve afhængigheden. Den afhængige persons tendens er at dulme en emotionel smerte. Der kan være en underliggende depression, angst, stress eller lavt selvværd som stoffet så midlertidigt lægger låg på. Denne form for selvmedicinering er det underbevidste sinds forsøg på at hjælpe dig til at få det bedre. Det underbevidste sind ved bare ikke at det kun undertrykker det emotionelle problem, og at det kun er en kortvarig hjælp. I hypnosen vil dit underbevidste sind bearbejde og omprogrammere til at hjælpe dig på en måde der er til gavn for dig på lang sigt.
Tegn på afhængighed:
Hvis afhængigheden har været der i lang tid kan der også forekomme fysiske abstinenser som hjertebanken, svedeture, søvnbesvær, uro og rysten.

 

Selvværd og selvtillid behandling på Fyn
Selvværd og selvtillid behandling på Fyn

Kontakt os i dag for at få hjælp til at forbedre dit liv med hypnose og andre terapier

BESTIL DIN TID

 

Kontakt

Odense klinik

Cikorievej 28 
5220 Odense SØ

Svendborg klinik

Møllergade 11
5700 Svendborg

Anbefalinger fra Facebook

Typiske spørgsmål

Læs her om nogen af vores typiske spørgsmål i forhold til behandlinger.

Kan alle komme i hypnose?

Ja, alle kan hypnotiseres, som boksen er vi i hypnose 10-15 gange i løbet af en dag. Det er dog forskelligt, hvor dyb hypnose man kan komme i. For at komme i hypnose, kræves det at man føler sig tryg ved at få hypnose, som kræver fantasy, fokus, tillid til hypnotisøren og specielt tillid til en selv.

Hvordan virker hypnose?

Der er mange forskellige former for hypnose / hypnoterapi. Jeg anvender forskellige metoder, en af dem er Direct Navigation by Mads Aggerholm. Metoden tager afsæt i at undgå det rationelle og logiske sind, det giver klienten mulighed for at give slip på en helt anden måde, igennem shock. Men det hele handler om at kommunikere med det underbevidste sind som styre 95% af din adfærd tanker, følelser osv.

Hvor mange sessioner har jeg brug for?

99% af mine klienter bemærker en forskel efter kun en session. Det afhænger af problemet, og hvordan du kommer videre efter den første session, alle er forskellige.

Vil jeg have fuld kontrol?

Ja! Hypnose er en tilstand af bevidsthed, du vil være helt i kontrol over dit sind og krop. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, du ikke har lyst til.

Kan jeg tale under hypnose?

Ja, du vil tale til mig under hypnose, da du vil være fuldt ud klar over, hvad jeg siger og helt klar over, hvor du er og lydene omkring dig

Kan jeg køre efter hypnose?

Ja, det er helt sikkert at køre efter hypnose, du vil føle dig opdateret og opmærksom efter din session.

Hvor lang er en session?

Jeg har ikke en tidsbegrænsning på sessioner, men den første session er normalt mellem 90-120 minutter.

Hvor meget opkræver du?

Jeg tilbyder altid en gratis telefonopkaldskonsultation først, da priserne på sessioner kan variere afhængigt af den krævede behandling.

Arbejder du med børn?

Ja, jeg arbejder med børn fra 7 år men alt afhængig af deres udvikling til at lytte og følge instrukser

Fyns Hypnose Klinik

Her bor vi