Vrede

Håndtering af vrede – Find balancen med Fyns Hypnose og Akupunktur klinik

Vrede er en naturlig følelse, og det er helt normalt at blive irriteret eller rasende på noget eller nogen. Men når vi ikke kan håndtere vores vrede på en sund måde, kan det påvirke vores liv negativt både fysisk og mentalt.

Hos Fyns Hypnose og Akupunktur klinikhjælper vi dig med at lære at håndtere din vrede på en effektiv og sund måde. Vores hypnose kan hjælpe dig med at forstå, hvorfor du reagerer så voldsomt på visse situationer og give dig værktøjer til at håndtere din vrede, før den kommer i udbrud.

Når vi holder vores vrede nede eller underkender vores følelser, kan det føre til fysiske symptomer som hovedpine, søvnproblemer, mavesår, nakkestivhed og mere alvorlige mentale problemer som depression og angst. Vores hypnose kan hjælpe dig med at undgå disse negative symptomer og skabe balance i dit liv.

Vælg Fyns Hypnose mod vrede, og lad os hjælpe dig med at finde ro og balance i dit liv. Kontakt os i dag og book en session med en af vores erfarne hypnoseterapeuter.

Behandling af vrede på Fyn
Behandling af vrede på Fyn

Kontakt

Odense klinik

Cikorievej 28 
5220 Odense SØ

Svendborg klinik

Møllegade 11
5700 Svendborg

Ja, alle kan hypnotiseres, som boksen er vi i hypnose 10-15 gange i løbet af en dag. Det er dog forskelligt, hvor dyb hypnose man kan komme i. For at komme i hypnose, kræves det at man føler sig tryg ved at få hypnose, som kræver fantasy, fokus, tillid til hypnotisøren og specielt tillid til en selv.

Der er mange forskellige former for hypnose / hypnoterapi. Jeg anvender forskellige metoder, en af dem er Direct Navigation by Mads Aggerholm. Metoden tager afsæt i at undgå det rationelle og logiske sind, det giver klienten mulighed for at give slip på en helt anden måde, igennem shock. Men det hele handler om at kommunikere med det underbevidste sind som styre 95% af din adfærd tanker, følelser osv.

99% af mine klienter bemærker en forskel efter kun en session. Det afhænger af problemet, og hvordan du kommer videre efter den første session, alle er forskellige.

Nej, ikke medmindre du også vil have mig til det!

Ja! Hypnose er en tilstand af bevidsthed, du vil være helt i kontrol over dit sind og krop. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, du ikke har lyst til.

Ja, du vil tale til mig under hypnose, da du vil være fuldt ud klar over, hvad jeg siger og helt klar over, hvor du er og lydene omkring dig

Ja, det er helt sikkert at køre efter hypnose, du vil føle dig opdateret og opmærksom efter din session.

Jeg har ikke en tidsbegrænsning på sessioner, men den første session er normalt mellem 90-120 minutter.

Jeg tilbyder altid en gratis telefonopkaldskonsultation først, da priserne på sessioner kan variere afhængigt af den krævede behandling.

Ja, jeg arbejder med børn fra 7 år men alt afhængig af deres udvikling til at lytte og følge instrukser

Fyns Hypnose Klinik

Her bor vi