Rygestop

Rygning – Slip af med afhængigheden nemt og hurtigt med hypnose

Velkommen til Fyns Hypnose Klinik, vi har klinik i Odense og i Svendborg hvor vi tilbyder en nem og hurtig løsning på rygestop. Vores hypnoterapi hjælper dig med at kvitte tobakken naturligt, hurtigt og effektivt uden ubehagelige abstinenssymptomer eller vægtøgning.

Hvorfor vælge Fyns Hypnose og Akupunktur klinik?

Er du træt af at føle dig afhængig og som en slave af tobakken? Bekymrer du dig for dit helbred? Vores hypnosebehandling giver dig mulighed for at stoppe med at ryge nemt og let, uden at skulle bekymre dig om at tage på eller opleve trang/cravings.

Slip af med forbier, rygestop og angst

Har du tidligere forsøgt at stoppe med rygning, men uden succes på grund af dårlig viljestyrke eller stress? Lad os hjælpe dig med at opnå dit mål om at blive røgfri én gang for alle.

Få fradragsberettiget udgift til rygestopkurser

Spar penge og få sundhedsmæssige fordele ved at stoppe med at ryge. I dag anses rygestop for at være en sundhedsfremmende foranstaltning, og virksomheder har nu lov til at betale for medarbejdernes rygestopkurser som fradragsberettigede udgifter.

Vælg Fyns Hypnose Klinik for at opnå et rygestop uden stress og ubehag, og for at opnå en sundere livsstil. Kontakt os i dag for at booke din første tid.

Rygestop Svendborg
Rygestop Odense

Kontakt os i dag for at få hjælp til at forbedre dit liv med hypnose og andre terapier

BESTIL DIN TID

 

Kontakt

Odense klinik

Cikorievej 28 
5220 Odense SØ

Svendborg klinik

Møllegade 11
5700 Svendborg

Anbefalinger fra Facebook

Typiske spørgsmål

Læs her om nogen af vores typiske spørgsmål i forhold til behandlinger.

Kan alle komme i hypnose?

Ja, alle kan hypnotiseres, som boksen er vi i hypnose 10-15 gange i løbet af en dag. Det er dog forskelligt, hvor dyb hypnose man kan komme i. For at komme i hypnose, kræves det at man føler sig tryg ved at få hypnose, som kræver fantasy, fokus, tillid til hypnotisøren og specielt tillid til en selv.

Hvordan virker hypnose?

Der er mange forskellige former for hypnose / hypnoterapi. Jeg anvender forskellige metoder, en af dem er Direct Navigation by Mads Aggerholm. Metoden tager afsæt i at undgå det rationelle og logiske sind, det giver klienten mulighed for at give slip på en helt anden måde, igennem shock. Men det hele handler om at kommunikere med det underbevidste sind som styre 95% af din adfærd tanker, følelser osv.

Hvor mange sessioner har jeg brug for?

99% af mine klienter bemærker en forskel efter kun en session. Det afhænger af problemet, og hvordan du kommer videre efter den første session, alle er forskellige.

Vil jeg have fuld kontrol?

Ja! Hypnose er en tilstand af bevidsthed, du vil være helt i kontrol over dit sind og krop. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, du ikke har lyst til.

Kan jeg tale under hypnose?

Ja, du vil tale til mig under hypnose, da du vil være fuldt ud klar over, hvad jeg siger og helt klar over, hvor du er og lydene omkring dig

Kan jeg køre efter hypnose?

Ja, det er helt sikkert at køre efter hypnose, du vil føle dig opdateret og opmærksom efter din session.

Hvor lang er en session?

Jeg har ikke en tidsbegrænsning på sessioner, men den første session er normalt mellem 90-120 minutter.

Hvor meget opkræver du?

Jeg tilbyder altid en gratis telefonopkaldskonsultation først, da priserne på sessioner kan variere afhængigt af den krævede behandling.

Arbejder du med børn?

Ja, jeg arbejder med børn fra 7 år men alt afhængig af deres udvikling til at lytte og følge instrukser

Fyns Hypnose Klinik

Her bor vi