Seksuel Freedom Hypnose

Genvind din sexual frihed

Bryd fri fra seksuel stress og genopdag din indre lidenskab

Oplev seksuel helbredelse, overvind intimitetsudfordringer og genopliv lidenskab, glæde og empowerment i langsigtede forhold med ekspertpsykolog, sexolog og hypnoterapeut
Så mange kvinder føler sig lukket ned og stressede, når det kommer til sex i
deres langsigtede forhold.
Føler du dig træt og tom hele tiden? At have sex, som om det er noget fra din to-do-liste? At føle, at dit køn er “brudt”, og du mistede dig selv et sted? At føle sig ængstelig og stresset, når din partner bebrejder dig, eller du ved, at det handler om den tid, han vil have det igen? Ønsker du, at der var en form for seksuel helbredelsesterapi for at få din lyst og glæde igen og opleve en slags sensuel opvågning?

Sex er ikke noget, der ofte går af sig selv. Især i langvarige forhold kræver det en kontinuerlig indsats fra begge partnere at holde det saftigt og levende. Alligevel har de fleste mennesker aldrig modtaget ordentlig seksualundervisning og oplever, at deres sexliv tørrer ud, efterhånden som deres forhold udvikler sig.

Med de rigtige værktøjer og ekspertvejledning bliver det hele meget lettere!

Seksuelle problemer er almindelige

Mindst 40 procent af mennesker har en seksuel dysfunktion eller et problem.
Det menes, at mindst to tredjedele af seksuelle dysfunktioner og problemer har en psykologisk årsag. Læs videre for potentielle løsninger på disse problemer, efter du har besøgt din læge for at udelukke en medicinsk årsag

Traditionel behandling af psykoseksuelle problemer har ofte været langvarig og en ensartet tilgang. Seksuelle normer og holdninger har udviklet sig og ændret sig voldsomt i løbet af de sidste par år, og som følge heraf har problemerne forbundet med sex og intimitet også været. Folk har brug for moderne løsninger uden forlegenhed eller dømmekraft.

Det er på tide, at tingene ændrer sig….og det er de heldigvis!

Den moderne seksuelle revolution er her!
Det mest kraftfulde seksuelle organ er dit sind, det kan være kilden til de mest fantastiske seksuelle, intime og jordomspændende oplevelser, men kan også være kilden til at stoppe alt vidunderet. Stress og angst i mange former kan forårsage alle mulige problemer i soveværelset, og kan endda stoppe folk i at have relationer overhovedet.

Eksperthjælp er kun et klik væk!
Vores kunder har søgt vores hjælp enten som par eller enkeltpersoner. Vi har praktiserende læger baseret globalt og kan tilbyde sessioner online eller personligt på et tidspunkt, der passer ind i din tidsplan. Vores behandlere er yderst professionelle, ikke-dømmende og åbensindede. Løsningen er der allerede, og vi kan hjælpe dig med at finde den. Vores listede behandlere er uddannet til en høj standard, og er vant til at tale om og arbejde med seksuelle problemer.

Hvad er en seksuel dysfunktion?

Seksuelle normer ændrer sig hurtigt!
Seksuel dysfunktion (eller seksuel funktionsfejl eller seksuel lidelse) er vanskeligheder, som en person eller et par oplever under et hvilket som helst stadium af en normal seksuel aktivitet, herunder fysisk nydelse, lyst, præference, ophidselse eller orgasme.

Med fremkomsten af internettet, 50 gråtoner og en mere åben holdning til sex, seksualitet og sensualitet, har definitionen af “den seksuelle norm” udviklet sig. Folk eksperimenterer og udforsker deres seksualitet mere end nogensinde før. Det har også ført med sig nye former for seksuelle dysfunktioner og angst. Seksuel tillid på tværs af den generelle befolkning er på et rekordlavt niveau, og problemer som erektil dysfunktion, anorgasmi, vaginisme, præstationsangst og problemer med intimitet er på et rekordhøjt niveau. Frygten for at blive dømt negativt forhindrer folk i at bede om hjælp. Sexual Freedom Hypnosis er et avanceret hypnoterapiprogram, designet til at hjælpe folk med at overvinde seksuelle dysfunktioner.

Sex og seksualitet er en normal del af voksenlivet!
Dette kan synes at være et indlysende udsagn, men for mange mennesker er deres følelser omkring sex og seksualitet kernen i deres problem. Der er en række forskellige årsager til dette, som inkluderer tidligere erfaringer; at blive undervist i, at det er forkert at være seksuel; føler deres seksuelle smag er unormal; ikke at kunne tale åbent om sex; og oplever høje niveauer af angst, når der tales om sex eller afbildes på tv osv. Sex, intimitet og hengivenhed er lige deroppe med mad og vand i form af basale menneskelige behov, idet det ikke er i stand til at udtrykke det er skadeligt for fysisk og følelsesmæssigt sundhed.

Seksuelle dysfunktioner manifesterer sig i mange former!
Fra sexafhængighed til fobier for intimitet og alt derimellem kan sex og intimitet være en stor kilde til angst. Blandt de mange problemer er at ville for meget, slet ikke have lyst, præstationsangst, smerte, ikke at kunne få orgasme, for tidlig sædafgang, manglende seksuel selvtillid, kropsproblemer og feticher. Seksuelle dysfunktioner kan manifestere sig på et hvilket som helst tidspunkt i en persons voksne liv, ofte tilsyneladende fra ingenting, og resultatet kan være katastrofalt for et forhold og en persons opfattelse af sig selv.

Hvorfor skal du tjekkes ud af din læge?
Ændringer i libido, vaginal smøring, nye smerter og erektil funktion bør altid kontrolleres af din læge først, hvis der er en fysisk årsag. Overgangsalderen, diabetes, problemer med skjoldbruskkirtlen og alvorlig sygdom kan være årsagen til seksuelle dysfunktioner og bør udelukkes først. Også, hvis du har angst for dit helbred, kan dette være årsag til seksuel dysfunktion, så det er en god måde at komme i gang med at få et rent fysisk helbred på!

Alle seksuelle dysfunktioner har et psykologisk element!
Selvom årsagen er fysisk og behandles af en læge, kan den psykologiske påvirkning være massiv. Vi kan hjælpe dig med at komme overens med den forandring og få din seksuelle selvtillid tilbage. Hvis årsagen er en psykologisk årsag, kan denne årsag behandles, hovedårsagen behandles, og eventuel associeret angst fjernes.

Så hvordan kan hypnose hjælpe?
Du tænker måske på at svinge lommeure, men hypnose er en etableret og undersøgt behandlingsmetode. I stedet for at forsøge at få folk til at “logiske” deres vej ud af en seksuel dysfunktion, kan hypnose lette varige ændringer på et underbevidst niveau. Hypnose kan bruges til at behandle de mange årsager til psykoseksuelle problemer. På godt og ondt, hvor sindet går, følger kroppen med. Hypnose kan hjælpe dig med at gøre dette på en positiv måde, overvinde tidligere traumer, ændre uhensigtsmæssige overbevisninger og blive venner med din krop og seksualitet.

Smertebehandling i Odense på Fyn
Smertebehandling i Odense på Fyn

Kontakt os i dag for at få hjælp til at forbedre dit liv med hypnose og andre terapier

BESTIL DIN TID

 

Kontakt

Odense klinik

Cikorievej 28 
5220 Odense SØ

Svendborg klinik

møllegade 11
5700 Svendborg

Anbefalinger fra Facebook

Typiske spørgsmål

Læs her om nogen af vores typiske spørgsmål i forhold til behandlinger.

Kan alle komme i hypnose?

Ja, alle kan hypnotiseres, som boksen er vi i hypnose 10-15 gange i løbet af en dag. Det er dog forskelligt, hvor dyb hypnose man kan komme i. For at komme i hypnose, kræves det at man føler sig tryg ved at få hypnose, som kræver fantasy, fokus, tillid til hypnotisøren og specielt tillid til en selv.

Hvordan virker hypnose?

Der er mange forskellige former for hypnose / hypnoterapi. Jeg anvender forskellige metoder, en af dem er Direct Navigation by Mads Aggerholm. Metoden tager afsæt i at undgå det rationelle og logiske sind, det giver klienten mulighed for at give slip på en helt anden måde, igennem shock. Men det hele handler om at kommunikere med det underbevidste sind som styre 95% af din adfærd tanker, følelser osv.

Hvor mange sessioner har jeg brug for?

99% af mine klienter bemærker en forskel efter kun en session. Det afhænger af problemet, og hvordan du kommer videre efter den første session, alle er forskellige.

Vil jeg have fuld kontrol?

Ja! Hypnose er en tilstand af bevidsthed, du vil være helt i kontrol over dit sind og krop. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, du ikke har lyst til.

Kan jeg tale under hypnose?

Ja, du vil tale til mig under hypnose, da du vil være fuldt ud klar over, hvad jeg siger og helt klar over, hvor du er og lydene omkring dig

Kan jeg køre efter hypnose?

Ja, det er helt sikkert at køre efter hypnose, du vil føle dig opdateret og opmærksom efter din session.

Hvor lang er en session?

Jeg har ikke en tidsbegrænsning på sessioner, men den første session er normalt mellem 90-120 minutter.

Hvor meget opkræver du?

Jeg tilbyder altid en gratis telefonopkaldskonsultation først, da priserne på sessioner kan variere afhængigt af den krævede behandling.

Arbejder du med børn?

Ja, jeg arbejder med børn fra 7 år men alt afhængig af deres udvikling til at lytte og følge instrukser

Fyns Hypnose Klinik

Her bor vi