Stress​

Slip af med stress med hjælp fra Fyns Hypnose og Akupunktur klinik

Stress kan have en negativ effekt på vores fysiske og mentale helbred, og det er noget, der påvirker rigtig mange mennesker i dagens samfund. Uanset om du oplever stress i forbindelse med arbejde, parforhold, familie eller andre aspekter af livet, kan det være en stor udfordring at tackle det på egen hånd. Derfor tilbyder Fyns Hypnose Klinik en løsning, der kan hjælpe dig med at bearbejde stress og genfinde balance i dit liv.

Hypnose som effektiv behandling af stress

Hos Fyns Hypnose Klinik tror vi på, at hypnose er en fantastisk metode til at behandle stress. Hypnosen giver os mulighed for at kommunikere direkte med vores underbevidsthed, hvor mange af de følelser og tanker, der udløser stress, ligger gemt. Ved hjælp af hypnosen kan du lære at tackle stress på en mere effektiv måde og opnå en dybere forståelse for de faktorer, der udløser din stress.

Find ro og balance med hypnosebehandling mod stress

Agust har stor erfaring som hypnotisør og vil guide dig gennem en række sessioner, der er skræddersyet til dine individuelle behov. Under disse sessioner vil du blive introduceret til en række teknikker og øvelser, der kan hjælpe dig med at slappe af, fokusere og genfinde balance i dit liv. Vi har hjulpet mange tidligere klienter med at tackle deres stress, og vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig.

Hvis du føler, at stressen tager overhånd, og du har brug for professionel hjælp til at tackle den, så tøv ikke med at kontakte os. Vi tilbyder en tryg og sikker ramme, hvor du kan arbejde med din stress på en positiv og konstruktiv måde. Kontakt os i dag for at høre mere om vores behandling af stress og for at booke din første session. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej mod et mere afbalanceret liv.

Afhjælpe stress på Fyn
Afhjælpe stress på Fyn

Kontakt os i dag for at få hjælp til at forbedre dit liv med hypnose og andre terapier

BESTIL DIN TID

 

Kontakt

Odense klinik

Cikorievej 28 
5220 Odense SØ

Svendborg klinik

Møllegade 11
5700 Svendborg

Anbefalinger fra Facebook

Typiske spørgsmål

Læs her om nogen af vores typiske spørgsmål i forhold til behandlinger.

Kan alle komme i hypnose?

Ja, alle kan hypnotiseres, som boksen er vi i hypnose 10-15 gange i løbet af en dag. Det er dog forskelligt, hvor dyb hypnose man kan komme i. For at komme i hypnose, kræves det at man føler sig tryg ved at få hypnose, som kræver fantasy, fokus, tillid til hypnotisøren og specielt tillid til en selv.

Hvordan virker hypnose?

Der er mange forskellige former for hypnose / hypnoterapi. Jeg anvender forskellige metoder, en af dem er Direct Navigation by Mads Aggerholm. Metoden tager afsæt i at undgå det rationelle og logiske sind, det giver klienten mulighed for at give slip på en helt anden måde, igennem shock. Men det hele handler om at kommunikere med det underbevidste sind som styre 95% af din adfærd tanker, følelser osv.

Hvor mange sessioner har jeg brug for?

99% af mine klienter bemærker en forskel efter kun en session. Det afhænger af problemet, og hvordan du kommer videre efter den første session, alle er forskellige.

Vil jeg have fuld kontrol?

Ja! Hypnose er en tilstand af bevidsthed, du vil være helt i kontrol over dit sind og krop. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, du ikke har lyst til.

Kan jeg tale under hypnose?

Ja, du vil tale til mig under hypnose, da du vil være fuldt ud klar over, hvad jeg siger og helt klar over, hvor du er og lydene omkring dig

Kan jeg køre efter hypnose?

Ja, det er helt sikkert at køre efter hypnose, du vil føle dig opdateret og opmærksom efter din session.

Hvor lang er en session?

Jeg har ikke en tidsbegrænsning på sessioner, men den første session er normalt mellem 90-120 minutter.

Hvor meget opkræver du?

Jeg tilbyder altid en gratis telefonopkaldskonsultation først, da priserne på sessioner kan variere afhængigt af den krævede behandling.

Arbejder du med børn?

Ja, jeg arbejder med børn fra 7 år men alt afhængig af deres udvikling til at lytte og følge instrukser

Fyns Hypnose Klinik

Her bor vi