Selvværd og selvtillid

Styrk dit selvværd og selvtillid med hypnose

Dårligt Selvværd og selvtillid kan være en hæmsko i dit liv, og det kan skyldes forskellige faktorer. Det kan være overbevisninger om dig selv, som trækker dig ned i stedet for at løfte dig op. Dårligt selvværd og selvtillid kan stamme fra opvækst, manglende omsorg, nærhed, kærlighed, mobning i skolen, indlæringsvanskeligheder eller blot at mennesket har nogle diagnoser, som gør at personen ikke er som de fleste.

Derfor skal du vælge Fyns Hypnose og Akupunktur klinik. Hypnosen er en meget effektiv metode til at styrke dit selvværd og selvtillid, fordi hypnose kommunikerer med din underbevidsthed. Den del, der rummer de emotionelle mønstre og overbevisninger, der styrer, hvordan vi føler, og tænker om os selv.

Igennem Hypnosen får du troen til dig selv, følelsen af at være god nok som du er og følelsen af at være den bedste udgave af dig selv. Det typiske antal sessioner for stress tilstande er ca. 3 sessioner.

Selvværd og selvtillid behandling på Fyn
Selvværd og selvtillid behandling på Fyn

Kontakt os i dag for at få hjælp til at forbedre dit liv med hypnose og andre terapier

BESTIL DIN TID

 

Kontakt

Odense klinik

Cikorievej 28 
5220 Odense SØ

Svendborg klinik

Møllegade 11
5700 Svendborg

Typiske spørgsmål

Læs her om nogen af vores typiske spørgsmål i forhold til behandlinger.

Kan alle komme i hypnose?

Ja, alle kan hypnotiseres, som boksen er vi i hypnose 10-15 gange i løbet af en dag. Det er dog forskelligt, hvor dyb hypnose man kan komme i. For at komme i hypnose, kræves det at man føler sig tryg ved at få hypnose, som kræver fantasy, fokus, tillid til hypnotisøren og specielt tillid til en selv.

Hvordan virker hypnose?

Der er mange forskellige former for hypnose / hypnoterapi. Jeg anvender forskellige metoder, en af dem er Direct Navigation by Mads Aggerholm. Metoden tager afsæt i at undgå det rationelle og logiske sind, det giver klienten mulighed for at give slip på en helt anden måde, igennem shock. Men det hele handler om at kommunikere med det underbevidste sind som styre 95% af din adfærd tanker, følelser osv.

Hvor mange sessioner har jeg brug for?

99% af mine klienter bemærker en forskel efter kun en session. Det afhænger af problemet, og hvordan du kommer videre efter den første session, alle er forskellige.

Vil jeg have fuld kontrol?

Ja! Hypnose er en tilstand af bevidsthed, du vil være helt i kontrol over dit sind og krop. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, du ikke har lyst til.

Kan jeg tale under hypnose?

Ja, du vil tale til mig under hypnose, da du vil være fuldt ud klar over, hvad jeg siger og helt klar over, hvor du er og lydene omkring dig

Kan jeg køre efter hypnose?

Ja, det er helt sikkert at køre efter hypnose, du vil føle dig opdateret og opmærksom efter din session.

Hvor lang er en session?

Jeg har ikke en tidsbegrænsning på sessioner, men den første session er normalt mellem 90-120 minutter.

Hvor meget opkræver du?

Jeg tilbyder altid en gratis telefonopkaldskonsultation først, da priserne på sessioner kan variere afhængigt af den krævede behandling.

Arbejder du med børn?

Ja, jeg arbejder med børn fra 7 år men alt afhængig af deres udvikling til at lytte og følge instrukser

Anbefalinger fra Facebook

Fyns Hypnose Klinik

Her bor vi