Smertebehandling

Smertebehandling: Hypnose som en effektiv måde at håndtere kroniske smerter

Kroniske smerter kan have en alvorlig negativ effekt på livskvaliteten og dagligdagen. Desværre lider hver sjette person af kroniske smerter af en eller anden art. Hvis du lever med kroniske smerter, ved du, hvor invaliderende og udmattende det kan være for både krop og sind.

Men hvad nu hvis du kunne ændre din måde at forholde dig til og opfatte smerten på et psykologisk plan? Hypnose kan være en effektiv måde at håndtere kroniske smerter på, da det kan ændre din opfattelse og forventning om smerte i fortiden, nutiden og fremtiden.

Smerte som et psykologisk fænomen

Din overbevisning og tolkning af smerten består af tre elementer: smerte husket fra fortiden, smerte oplevet i nuet og forventningen om smerte i fremtiden. Din opfattelse og forventning om smerte kan have en stor indvirkning på din evne til at håndtere og tolerere smerten.

Hypnose kan hjælpe dig med at ændre den måde, du forholder dig til og opfatter smerten. Under hypnose kan du forandre dine forventninger om fremtidig smerte og håndtere smerten mere effektivt i nutiden.

Effektive smertebehandlinger med hypnose

Hypnose kan være en effektiv behandling for en række kroniske smerter, herunder:

  • Hovedpine og migræne
  • Gigt
  • Fibromyalgi
  • Fantomsmerter
  • Piskesmæld
  • Iskiasnerve og mange flere

Det er vigtigt at bemærke, at hypnose ikke kan helbrede kroniske smerter, men det kan hjælpe dig med at håndtere smerten mere effektivt og forbedre din livskvalitet.

Konklusion

Kroniske smerter kan have en betydelig indvirkning på din dagligdag og livskvalitet. Hypnose kan være en effektiv måde at håndtere kroniske smerter på ved at ændre din opfattelse og forventning om smerten på et psykologisk plan. Hvis du lider af kroniske smerter, kan du overveje at tale med en professionel om muligheden for at bruge hypnose som en del af din smertebehandling.

Smertebehandling i Odense på Fyn
Smertebehandling i Odense på Fyn

Kontakt os i dag for at få hjælp til at forbedre dit liv med hypnose og andre terapier

BESTIL DIN TID

 

Kontakt

Odense klinik

Cikorievej 28 
5220 Odense SØ

Svendborg klinik

møllegade 11
5700 Svendborg

Anbefalinger fra Facebook

Typiske spørgsmål

Læs her om nogen af vores typiske spørgsmål i forhold til behandlinger.

Kan alle komme i hypnose?

Ja, alle kan hypnotiseres, som boksen er vi i hypnose 10-15 gange i løbet af en dag. Det er dog forskelligt, hvor dyb hypnose man kan komme i. For at komme i hypnose, kræves det at man føler sig tryg ved at få hypnose, som kræver fantasy, fokus, tillid til hypnotisøren og specielt tillid til en selv.

Hvordan virker hypnose?

Der er mange forskellige former for hypnose / hypnoterapi. Jeg anvender forskellige metoder, en af dem er Direct Navigation by Mads Aggerholm. Metoden tager afsæt i at undgå det rationelle og logiske sind, det giver klienten mulighed for at give slip på en helt anden måde, igennem shock. Men det hele handler om at kommunikere med det underbevidste sind som styre 95% af din adfærd tanker, følelser osv.

Hvor mange sessioner har jeg brug for?

99% af mine klienter bemærker en forskel efter kun en session. Det afhænger af problemet, og hvordan du kommer videre efter den første session, alle er forskellige.

Vil jeg have fuld kontrol?

Ja! Hypnose er en tilstand af bevidsthed, du vil være helt i kontrol over dit sind og krop. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, du ikke har lyst til.

Kan jeg tale under hypnose?

Ja, du vil tale til mig under hypnose, da du vil være fuldt ud klar over, hvad jeg siger og helt klar over, hvor du er og lydene omkring dig

Kan jeg køre efter hypnose?

Ja, det er helt sikkert at køre efter hypnose, du vil føle dig opdateret og opmærksom efter din session.

Hvor lang er en session?

Jeg har ikke en tidsbegrænsning på sessioner, men den første session er normalt mellem 90-120 minutter.

Hvor meget opkræver du?

Jeg tilbyder altid en gratis telefonopkaldskonsultation først, da priserne på sessioner kan variere afhængigt af den krævede behandling.

Arbejder du med børn?

Ja, jeg arbejder med børn fra 7 år men alt afhængig af deres udvikling til at lytte og følge instrukser

Fyns Hypnose Klinik

Her bor vi