Jalousi

Overvind jalousi med hypnose

Jalousi er en ubehagelig følelse, der ofte er forankret i din underbevidsthed. Selvom du kan forstå, at det ikke giver mening at føle jalousi, kan du stadig opleve det på grund af tidligere oplevelser af svigt, mangel på omsorg, tryghed, mindre værdi, eller andre faktorer.

Hypnose kan hjælpe

Hos Fyns Hypnose Klinik kan vi hjælpe dig med at overvinde jalousi. Vi tror på, at 90% af den frustration, du oplever med jalousien, skyldes din egen historie, og kun 10% skyldes din partners adfærd. Derfor arbejder vi med din underbevidsthed for at finde årsagen til din jalousi og bearbejde tidligere oplevelser, så du kan slippe af med de begrænsninger, der holder dig tilbage.

Styrk dit selvværd og selvtillid

Gennem hypnose kan du styrke dit selvværd og selvtillid, så du er klar til at elske dig selv og modtage den kærlighed, der er til dig. Vores erfarne hypnotisør vil arbejde tæt sammen med dig og tilpasse behandlingen til dine behov.

Få succes på få sessioner

Typisk kræver behandling af stress tilstande omkring tre sessioner. Med hypnose kan du frigøre dig selv fra tidligere oplevelser og følelser, der har holdt dig fast fra fortiden. Så hvis du ønsker at overvinde jalousi og styrke dit selvværd, er Fyns Hypnose og Akupunktur klinik det rigtige valg for dig.

Jalousi behandling på Fyn
Jalousi behandling på Fyn

Kontakt os i dag for at få hjælp til at forbedre dit liv med hypnose og andre terapier

BESTIL DIN TID

 

Kontakt

Odense klinik

Cikorievej 28 
5220 Odense SØ

Svendborg klinik

Møllegade 11
5700 Svendborg

Anbefalinger fra Facebook

Typiske spørgsmål

Læs her om nogen af vores typiske spørgsmål i forhold til behandlinger.

Kan alle komme i hypnose?

Ja, alle kan hypnotiseres, som boksen er vi i hypnose 10-15 gange i løbet af en dag. Det er dog forskelligt, hvor dyb hypnose man kan komme i. For at komme i hypnose, kræves det at man føler sig tryg ved at få hypnose, som kræver fantasy, fokus, tillid til hypnotisøren og specielt tillid til en selv.

Hvordan virker hypnose?

Der er mange forskellige former for hypnose / hypnoterapi. Jeg anvender forskellige metoder, en af dem er Direct Navigation by Mads Aggerholm. Metoden tager afsæt i at undgå det rationelle og logiske sind, det giver klienten mulighed for at give slip på en helt anden måde, igennem shock. Men det hele handler om at kommunikere med det underbevidste sind som styre 95% af din adfærd tanker, følelser osv.

Hvor mange sessioner har jeg brug for?

99% af mine klienter bemærker en forskel efter kun en session. Det afhænger af problemet, og hvordan du kommer videre efter den første session, alle er forskellige.

Vil jeg have fuld kontrol?

Ja! Hypnose er en tilstand af bevidsthed, du vil være helt i kontrol over dit sind og krop. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, du ikke har lyst til.

Kan jeg tale under hypnose?

Ja, du vil tale til mig under hypnose, da du vil være fuldt ud klar over, hvad jeg siger og helt klar over, hvor du er og lydene omkring dig

Kan jeg køre efter hypnose?

Ja, det er helt sikkert at køre efter hypnose, du vil føle dig opdateret og opmærksom efter din session.

Hvor lang er en session?

Jeg har ikke en tidsbegrænsning på sessioner, men den første session er normalt mellem 90-120 minutter.

Hvor meget opkræver du?

Jeg tilbyder altid en gratis telefonopkaldskonsultation først, da priserne på sessioner kan variere afhængigt af den krævede behandling.

Arbejder du med børn?

Ja, jeg arbejder med børn fra 7 år men alt afhængig af deres udvikling til at lytte og følge instrukser

Fyns Hypnose Klinik

Her bor vi