Kærlighedsafhængighed

Kærlighedsafhængighed – Tegn og grænsen mellem sund og usund kærlighed

At ønske at finde kærlighed og nærhed er noget, som mange mennesker stræber efter. Men hvor går grænsen fra sund og sund til destruktiv og usund kærlighed? Kærlighedsafhængighed refererer til en tilstand, hvor man er besat af at finde kærlighed og nærhed, og hvor man opsøger usunde og destruktive relationer, hvor man ofte er styret af frygt og angsten for at blive forladt eller afvist.

De kærlighedsafhængige søger ofte relationer med personer, som er følelsesmæssigt utilgængelige, narcissistiske, psykopatiske eller sociopatiske, og som kan være farlige eller truende. De knytter sig til personer, der har brug for støtte, og de bliver ofte tiltrukket af mænd/kvinder, som har brug for at blive reddet eller er ustabile. Kærlighedsafhængige har små eller ingen grænser og bliver for hurtigt for sårbare, fyldt med jalousi og vrede, og de fokuserer mere på, hvordan forholdet kunne være, end hvordan det faktisk er.

Der er mange tegn på kærlighedsafhængighed, herunder at man føler et stærkt behov for at redde sin partner, at man ikke kan leve uden sin partner, at man lever med intens frygt for at være alene, og at man tolererer følelsesmæssig og/eller fysisk voldelig adfærd fra sin partner. Kærlighedsafhængige har ofte tvangsmæssige forhold til deres partnere og er bange for at blive afvist eller forladt.

En sund kærlighedsrelation er baseret på tillid, kommunikation, respekt og gensidig kærlighed. Man kan skelne mellem sund og usund kærlighed ved at se på, om forholdet er baseret på en følelse af frihed og glæde, eller om det er baseret på frygt og afhængighed. Hvis man føler, at man er fanget i en relation, hvor man ikke kan være sig selv og udvikle sig, og hvor man ikke føler sig respekteret og værdsat, kan det være tegn på, at man er i en usund kærlighedsrelation.

Det er vigtigt at huske på, at kærlighed skal være en kilde til glæde og styrke i vores liv, og at vi ikke bør acceptere usunde relationer, hvor vi ikke bliver behandlet med respekt og værdighed. Det kan være svært at bryde ud af en kærlighedsafhængighed, men det er muligt med professionel hjælp og støtte fra venner og familie.

Kontakt os i dag for at få hjælp til at forbedre dit liv med hypnose og andre terapier

BESTIL DIN TID

 

Kontakt

Odense klinik

Cikorievej 28 
5220 Odense SØ

Svendborg klinik

Møllegade 11
5700 Svendborg

Typiske spørgsmål

Læs her om nogen af vores typiske spørgsmål i forhold til behandlinger.

Kan alle komme i hypnose?

Ja, alle kan hypnotiseres, som boksen er vi i hypnose 10-15 gange i løbet af en dag. Det er dog forskelligt, hvor dyb hypnose man kan komme i. For at komme i hypnose, kræves det at man føler sig tryg ved at få hypnose, som kræver fantasy, fokus, tillid til hypnotisøren og specielt tillid til en selv.

Hvordan virker hypnose?

Der er mange forskellige former for hypnose / hypnoterapi. Jeg anvender forskellige metoder, en af dem er Direct Navigation by Mads Aggerholm. Metoden tager afsæt i at undgå det rationelle og logiske sind, det giver klienten mulighed for at give slip på en helt anden måde, igennem shock. Men det hele handler om at kommunikere med det underbevidste sind som styre 95% af din adfærd tanker, følelser osv.

Hvor mange sessioner har jeg brug for?

99% af mine klienter bemærker en forskel efter kun en session. Det afhænger af problemet, og hvordan du kommer videre efter den første session, alle er forskellige.

Vil jeg have fuld kontrol?

Ja! Hypnose er en tilstand af bevidsthed, du vil være helt i kontrol over dit sind og krop. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, du ikke har lyst til.

Kan jeg tale under hypnose?

Ja, du vil tale til mig under hypnose, da du vil være fuldt ud klar over, hvad jeg siger og helt klar over, hvor du er og lydene omkring dig

Kan jeg køre efter hypnose?

Ja, det er helt sikkert at køre efter hypnose, du vil føle dig opdateret og opmærksom efter din session.

Hvor lang er en session?

Jeg har ikke en tidsbegrænsning på sessioner, men den første session er normalt mellem 90-120 minutter.

Hvor meget opkræver du?

Jeg tilbyder altid en gratis telefonopkaldskonsultation først, da priserne på sessioner kan variere afhængigt af den krævede behandling.

Arbejder du med børn?

Ja, jeg arbejder med børn fra 7 år men alt afhængig af deres udvikling til at lytte og følge instrukser

Anbefalinger fra Facebook

Fyns Hypnose Klinik

Her bor vi