Mød folkene bag Fyns Hypnose og Akupunktur klinik

Sandra Ros Helgason og Agust Helgi Helgason, et dedikeret par, der har sat sig for at hjælpe mennesker med at overvinde psykiske udfordringer og finde indre ro og balance gennem hypnose.

Sandra Ros Helgason, med rødder i Island, voksede op under vejledning af sin clairvoyante mormor. Hendes baggrund inden for spirituel healing og forskellige behandlingsmetoder, såsom Reiki Healing, hot stone massage og Access Bars, giver hende en unik tilgang til hypnoseterapi. Sandra er passioneret omkring at hjælpe sine klienter med at opnå positive forandringer i deres liv.

Unikke behandlingsmetoder og teknikker

Agust Helgi Helgason har en lang erfaring indenfor behandling af dobbelt-diagnose borgere, misbrugere og deres pårørende. Han arbejder også for Redernes krisecenter i Odense. Agust valgte at blive uddannet hypnoterapeut, da han indså hypnosens potentiale og effektivitet efter mange års arbejde med dyb etapeutisk terapi.

Sammen udgør Sandra og Agust et stærkt team, der er dedikeret til at skabe meningsfulde og varige forandringer hos deres klienter gennem Fyns Hypnose og Akupunktur klinik, beliggende i både Odense og Svendborg.

Kontakt os i dag for at få hjælp til at forbedre dit liv med hypnose og andre terapier

BESTIL DIN TID

 

Du er også velkommen til at skrive til os
  Kontakt

  Odense klinik

  Cikorievej 28 
  5220 Odense SØ

  Svendborg klinik

  Møllegade 11
  5700 Svendborg

  Anbefalinger fra Facebook

  Fyns Hypnose Klinik

  Her bor vi