Børnehypnose

Børnehypnose: En effektiv og blid behandlingsform for børns mistrivsel

Mange børn oplever mistrivsel i form af mobning, stress eller præstationsangst. Forældre står ofte uenige om, hvordan man bedst kan hjælpe sit barn med udfordringer som frygt for mørke, sengevædning eller neglebidning. Disse irrational angster påvirker både barnets og familiens livskvalitet, indlæringsevne og sociale kompetencer.

Hypnose er en blid og tryg behandlingsform, som viser sig at være særligt effektiv for børn mellem 4 og 14 år. Fyns Hypnose Klinik er en pålidelig og erfaren behandler inden for børnehypnose.

Sikker og tryg behandling for dit barn

Hos Fyns Hypnose og Akupunktur klinik er barnets tryghed og tillid altafgørende for at kunne skabe en effektiv behandling. Terapien sker altid på dit barns præmisser og jeg skaber en tryg atmosfære, hvor barnet kan føle sig tilpas.

Børn skal selv ønske forandringen og kunne sætte ord på udfordringerne og hvordan de ønsker at få det efter behandlingen. Børn er meget forskellige i deres evne til at sætte ord på følelser og kognitive evner, så en session kan derfor være en samtale uden hypnose, hvor forældrene også er til stede.

Hos Fyns Hypnose og Akupunktur klinikbliver alt, hvad der sker i sessionerne, mellem barnet og mig. Jeg vil aldrig fortælle forældrene, hvad vi har talt om, eller hvad barnet har fortalt mig om årsagen til deres udfordringer.

Hjælp dit barn med børnehypnose

Børnehypnose er en effektiv og skånsom behandlingsform, som kan hjælpe dit barn med at overvinde deres udfordringer. Fyns Hypnose Klinik tilbyder en tryg og sikker behandling, hvor barnets behov altid er i centrum. Kontakt mig i dag og lad os tale om, hvordan jeg kan hjælpe dit barn.

Børnehypnose i Odense på Fyn
Børnehypnose i Odense på Fyn

Kontakt os i dag for at få hjælp til at forbedre dit liv med hypnose og andre terapier

BESTIL DIN TID

 

Kontakt

Odense klinik

Cikorievej 28 
5220 Odense SØ

Svendborg klinik

Møllgade 11
5700 Svendborg

Anbefalinger fra Facebook

Anbefalinger fra Facebook

Typiske spørgsmål

Læs her om nogen af vores typiske spørgsmål i forhold til behandlinger.

Kan alle komme i hypnose?

Ja, alle kan hypnotiseres, som boksen er vi i hypnose 10-15 gange i løbet af en dag. Det er dog forskelligt, hvor dyb hypnose man kan komme i. For at komme i hypnose, kræves det at man føler sig tryg ved at få hypnose, som kræver fantasy, fokus, tillid til hypnotisøren og specielt tillid til en selv.

Hvordan virker hypnose?

Der er mange forskellige former for hypnose / hypnoterapi. Jeg anvender forskellige metoder, en af dem er Direct Navigation by Mads Aggerholm. Metoden tager afsæt i at undgå det rationelle og logiske sind, det giver klienten mulighed for at give slip på en helt anden måde, igennem shock. Men det hele handler om at kommunikere med det underbevidste sind som styre 95% af din adfærd tanker, følelser osv.

Hvor mange sessioner har jeg brug for?

99% af mine klienter bemærker en forskel efter kun en session. Det afhænger af problemet, og hvordan du kommer videre efter den første session, alle er forskellige.

Vil jeg have fuld kontrol?

Ja! Hypnose er en tilstand af bevidsthed, du vil være helt i kontrol over dit sind og krop. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, du ikke har lyst til.

Kan jeg tale under hypnose?

Ja, du vil tale til mig under hypnose, da du vil være fuldt ud klar over, hvad jeg siger og helt klar over, hvor du er og lydene omkring dig

Kan jeg køre efter hypnose?

Ja, det er helt sikkert at køre efter hypnose, du vil føle dig opdateret og opmærksom efter din session.

Hvor lang er en session?

Jeg har ikke en tidsbegrænsning på sessioner, men den første session er normalt mellem 90-120 minutter.

Hvor meget opkræver du?

Jeg tilbyder altid en gratis telefonopkaldskonsultation først, da priserne på sessioner kan variere afhængigt af den krævede behandling.

Arbejder du med børn?

Ja, jeg arbejder med børn fra 7 år men alt afhængig af deres udvikling til at lytte og følge instrukser

Fyns Hypnose Klinik

Her bor vi